Jens Löhmar nieuwe Chief Technology Officer voor Continentaal Europa en DACH bij Workday

In deze rol is Löhmar verantwoordelijk voor nieuwe Workday innovaties

| Workday | 1 min | 9 juni 2022 15:30
Afbeelding: Jens Löhmar, Chief Technology Officer voor Continentaal Europa en DACH bij Workday | Copyright: Workday
Workday heeft Jens Löhmar benoemd als Chief Technology Officer voor Continentaal Europa en DACH bij Workday. In deze rol is Löhmar verantwoordelijk voor nieuwe Workday innovaties, afgestemd op de behoeften van de markt, en het verder brengen van de Workday visie en productstrategie.

Löhmar begon in 2017 bij Workday als Presales Enterprise Architect en heeft meer dan 20 jaar ervaring in Enterprise Software in verschillende sectoren en in de customer engagement cyclus; van evaluaties, implementaties en ontwikkeling, tot het onderhoud van oplossingen.

Voor zijn aantreden bij Workday was Löhmar van 2001 tot 2016 werkzaam bij SAP, waar hij met succes transformatie-initiatieven leidde voor klanten in het middensegment tot wereldwijde ondernemingen. Löhmar is afgestudeerd in werktuigbouwkunde en bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Kaiserslautern.

Löhmar: “Workday’s innovatieve IT-architectuur en technologie zijn essentiële factoren voor het aanpassen van businessmodellen aan nieuwe eisen en het bereiken van succes op de lange termijn. In een tijd van voortdurende verandering ben ik verheugd om de CTO-rol op mij te nemen en nauwer samen te werken met de stakeholders, klanten en partners van Workday. Voor mij is het belangrijk om onze klanten te helpen om sneller te innoveren en digitale vooruitgang te boeken, zodat zij hun bedrijfsgroei duurzaam kunnen versnellen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise-cloudapplicaties voor finance en human resources, die klanten helpen zich aan te passen aan en te ontwikkelen in een veranderende wereld. Workday applicaties voor financieel management, human resources, planning, spend management en analytics zijn door duizenden organisaties wereldwijd, van middelgrote organisaties tot de Fortune 50 companies in bijna elke sector, in gebruik.
Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday, het logo van Workday, VIBE, VIBE Central en VIBE Index zijn geregistreerde merken van Workday, Inc., sommige geregistreerd in de United States en elders. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.
Meer over Workday
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.