Rubrik benoemt Chris Krebs tot voorzitter van Rubriks nieuwe CISO-adviesraad

In deze rol zal Krebs een strategische CISO-adviesraad creëren en leiden

| Rubrik | 2 min | 10 juni 2022 11:51
Afbeelding: Chris Krebs tot, voorzitter CISO-adviesraad bij Rubrik | Copyright: Rubrik
Rubrik, de Zero Trust Data Security Company, benoemt Chris Krebs als voorzitter van zijn nieuwe CISO Advisory Board. In deze rol zal Krebs een strategische CISO-adviesraad creëren en leiden om organisaties in de private en publieke sector te helpen de ongekende groei van cyberaanvallen – waaronder ransomware – aan te pakken. Krebs is een van de oprichters van de Krebs Stamos Group, was onlangs de eerste directeur van CISA en brengt vooraanstaande expertise mee op het gebied van cyberbeveiliging.

In zijn nieuwe rol werkt Krebs samen met Rubrik om een aantal van de beste CISO's van het land te verzamelen uit verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, essentële infrastructuur en financiële diensten. Met een focus op de toekomst van cybersecurity, is de missie van de raad om informatieuitwisseling en thought leadership in databeveiliging te vergemakkelijken en belangrijke inzichten te leveren om de productinnovatie van Rubrik op het gebied van gegevensbeveiliging te sturen.

"Ransomware is de grootste bedreiging voor onze economie en ons digitale leven. Elke organisatie is kwetsbaar voor cyberaanvallen en we moeten er alles aan doen om het traject te veranderen", zegt Bipul Sinha, CEO en medeoprichter van Rubrik. "Chris heeft ervaring met het navigeren en oplossen van significante cyberaanvallen van het decennium en is uniek gepositioneerd om deze nieuwe CISO Advisory Board voor te zitten. Samen zullen we het cyberbeveiligingsdilemma oplossen waar elke overheid en organisatie mee te maken heeft."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.