Celonis benoemd tot leider in 2022 Everest Group PEAK Matrix voor Process Mining

Celonis behaalde ook de top Star Performer-beoordeling

| Celonis | 1 min | 10 juni 2022 11:54
Copyright: Celonis
Celonis is opnieuw erkend als leider in de Everest Group Process Mining PEAK Matrix® Assessment 2022 voor het derde jaar op rij. Celonis behaalde ook de top Star Performer-beoordeling, de hoogste rangschikking, en eindigde bovenaan de Leader-sectie binnen het eigen raamwerk van de Everest Group.

“Jaren geleden werd gedacht dat software in het bedrijfsleven de wereld opeet. Maar in de toekomst besturen intelligente processen de wereld. Daarom blijven de best presterende bedrijven de concurrentie voor met intelligente processen die zorgen voor ongekende prestatieniveaus”, zegt Alex Rinke co-CEO en mede-oprichter van Celonis. “Als we willen dat onze processen intelligenter en duurzamer zijn, en topprestaties leveren, moeten we verborgen inefficiënties voorkomen. De huidige inflatie en supply chain-realiteit maken de urgentie voor bedrijven alleen maar groter om prioriteit te geven aan investeringen in process mining en uitvoeringsbeheer.”

Het rapport Everest Group Process Mining PEAK Matrix Assessment 2022 schetst de onderscheidende kenmerken van marktsucces. Celonis heeft de hoogste gerapporteerde capaciteitsscores in alle negen beoordelingscriteria, waaronder marktacceptatie, portfoliomix, geleverde waarde, visie en strategie, procesopzet en -integratie, procesintelligentie, implementatie en ondersteuning, en commercieel verkoopmodel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.