Veeam Cloud & Service Provider-programma viert 10 jaar succes met 33% jaarlijkse groei en release van Veeam Service Provider Console v4

Verbetering van programma en nieuwe integraties met ConnectWise voor extra ondersteuning van partners bij BaaS- en DRaaS-oplossingen

| Veeam | 3 min | 08 april 2020 18:10
Copyright: Veeam
Veeam® Software, marktleider in back-upoplossingen voor Cloud Data Management™, viert het tienjarig bestaan van het Veeam Cloud & Service Provider-programma (VCSP) met nieuwe kortingen en updates én de release van Veeam Service Provider Console v4. Deze nieuwe versie bevat nieuwe opties die het voor serviceproviders makkelijker maken om de Veeam-omgeving van hun klanten te beheren en te monitoren. De versie is gratis beschikbaar voor VCSP-partners. 

Het VCSP-programma werd geïntroduceerd in 2010. Het programma stelt serviceproviders in staat Veeam-software in te zetten om betrouwbare, omzetgenererende BaaS- en DRaaS-oplossingen (Backup-as-a-Service en Disaster Recovery-as-a-Service) te bieden. Er zijn ruim 25.000 cloud- en service providers aangesloten bij het programma, dat in het vierde kwartaal van 2019 een toename in de jaarlijks terugkerende omzet zag van 33 procent jaar-op-jaar. Tien jaar na de introductie blijft Veeam waarde en innovatie toevoegen aan zijn VCSP-programma. 

Jim Kruger, CMO van Veeam: “De visie van Veeam is altijd geweest om klanten eenvoudige, flexibele en betrouwbare back-upoplossingen te bieden. Sommige klanten geven er de voorkeur aan om hun eigen back-up- en recoveryoplossingen op te tuigen en te beheren, terwijl andere dit liever als dienst afnemen. Daarom heeft Veeam geïnvesteerd in het opbouwen van een robuust ecosysteem van cloud- en service providers, waardoor elk bedrijf – ongeacht zijn grootte – een Veeam-oplossing kan krijgen die het best bij hem past. Om het tienjarig bestaan van het VCSP-programma te vieren, introduceren we nieuwe kortingen en opties die cloud- en managed service providers helpen hun managed BaaS- en DRaaS-aanbod winstgevend op te schalen. Op dit moment rapporteren veel van onze VCSP-partners groei van hun business in dubbele en zelfs driedubbele cijfers. We kijken ernaar uit ook toekomstige successen met onze VCSP-partners te vieren, naarmate we focussen op onze ‘better together’-strategie.” 

Voor 2020 gaat het om de volgende nieuwe kortingen en updates in het VCSP-programma: 
  • Korting voor Enterprise Plus: vermarkt de topfuncties van Veeam en stel een concurrerend BaaS- en DRaaS-aanbod samen zonder gevolgen voor de marges, dankzij een prijsverlaging van 15 procent op de Veeam Backup & Replication Enterprise Plus-editie. 
  • Volume Rental Agreement-kortingen (VRA): nieuwe VRA-tiers in VCSP dragen bij aan grotere marges door zowel nieuwe partners die er klaar voor zijn zich te committeren aan Veeam als langdurige, veel afnemende partners te belonen. 
  • Veeam Universal Licensing (VUL) for Rental: gebruik alle Veeam-opties met een eenvoudig pay-as-you-grow-programma, dat het makkelijk maakt elke BaaS- en DRaaS-oplossing op basis van Veeam te creëren of uit te breiden zonder dure investeringen vooraf. 
  • VCSP Pulse: EMEA- en APJ-partners kunnen zich nu aansluiten bij de meer dan zesduizend VCSP-partners in Noord-Amerika die in staat zijn in verbinding te treden met Veeam en hun Aggregator op één speciaal daarvoor gebouwd platform. Daardoor hebben zij de eenvoud en betrouwbaarheid die nodig zijn om BaaS- en DRaaS-oplossingen op basis van Veeam grootschalig neer te zetten. 
Naast nieuwe kortingen en tier-veranderingen in het VCSP-programma introduceert Veeam Veeam Service Provider Console v4 (voorheen Veeam Availability Console). Dit product bevat nu opties voor remote monitoring en beheer, rechtstreeks geïntegreerd met ConnectWise Automate. Deze integratie brengt klantdata samen in één proactieve en gecentraliseerde userinterface, waardoor minder resources nodig zijn en wat snellere responstijden mogelijk maakt. Daardoor kunnen serviceproviders meer tijd investeren in het laten groeien van hun business en zijn ze minder tijd kwijt aan beheertaken. 

Veeam Service Provider Console v4 maakt het makkelijker dan ooit om diensten op basis van Veeam te leveren, met nieuwe opties om op één plek te helpen partneroplossingen op te schalen, samen te werken met channelpartners en afname van Veeam-producten te beheren. Nieuwe functies zijn: 
  • Verbeterde engine om gebruiksrapportages te maken: laat automatisch één rapportage voor alle workloads uitdraaien zonder tijd kwijt te zijn aan het handmatig verzamelen van points en workload counts. 
  • Volledige ondersteuning voor Veeam Backup & Replication™ v10: maak gebruik van de krachtige nieuwe opties van NAS Backup and?Veeam Agent for Microsoft Windows v4. 
  • Verbeterde API-interface: leg geavanceerde paden aan naar verdere automatisering met nieuwe RESTful API-acties en endpoints, nu API-gebruik is uitgebreid naar de gebruikers met de reseller-rol. 
Veeam Service Provider Console v4 is nu beschikbaar en is kosteloos voor alle VCSP-partners.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Veeam

Veeam is de wereldwijde leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Het Veeam Availability Platform is de meest complete back-up-oplossing die klanten helpt succes te behalen in de vijf fases van Cloud Data Management.
Meer over Veeam

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.