Bizzomate wordt Mendix ISV-partner om low-code applicatie voor snel en efficiënt plannen van zorgstages in de markt te zetten

Applicatie voor automatisch inplannen stagiaires op basis van voorkeur levert bijdrage aan het succesvol opleiden en vasthouden van zorgpersoneel

| Bizzomate | 2 min | 13 juni 2022 14:25
Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, kondigt aan dat het een officiële Mendix Independent Software Vendor (ISV) Partner wordt. Samen gaan beiden partijen Stageplanner, een oplossing voor het snel en efficiënt plannen van zorgstages in de markt zetten.

Het Mendix ISV Programma stelt partners in staat hun expertise over een sector te gebruiken om business-applicaties te bouwen die ze als SaaS-oplossing in de markt kunnen zetten. Het programma biedt de ideale hulpmiddelen om hoogwaardige, complexe, maar toch flexibele software-oplossingen te bouwen die afgestemd zijn op de klantwensen.

Bijdrage leveren aan een oplossing voor gebrek aan verpleegkundigen

Via het ISV-programma maakt Bizzomate het met Stageplanner eenvoudiger voor organisaties om studenten stages te bieden op basis van hun voorkeuren. Daardoor werken ze met meer plezier en blijven ze langer in de sector actief. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het oplossen van een steeds groter wordend maatschappelijk probleem: het groeiende tekort aan zorgpersoneel in Nederland.

Stageplanner bevat een flexibele roosterautomaat die automatisch de beste planning genereert. Handmatig plannen wordt daarmee grotendeels overbodig. Studenten kunnen enige weken voor hun stage begint, doorgeven op welke afdeling ze graag stage willen lopen. Stageplanner koppelt hun persoonlijke voorkeuren vervolgens aan de juiste afdeling.

Het dashboard in Stageplanner laat ook de uitval van studenten per afdeling zien. Zo kan er indien nodig op tijd worden ingegrepen. Ook afdelingen worden efficiënter ondersteund en krijgen hun formatieverdeling en dienstrooster door Stageplanner beter sluitend.

Stageplanner is van grote betekenis voor zowel studenten als managers in organisaties die moeite hebben met het rondmaken van hun planningen. Dit geldt voor de gezondheidszorg maar ook voor andere sectoren waarin veel afdelingswisselingen plaatsvinden van studenten of medewerkers. Dankzij de Mendix-functionaliteit is Stageplanner eenvoudig aan te passen, is er een snelle time-to-value en is eenvoudige integratie met andere systemen mogelijk.

Herbert Lebens, product owner van Stageplanner bij Bizzomate: “We zijn blij dat we nu officieel Mendix ISV-partner zijn geworden. Het Mendix-platform stelt ons in staat direct waarde toe te voegen voor onze klanten in de zorgsector. Samen met onze partners hebben we het planningsproces rondom stages tot op het kleinste detail geanalyseerd. Door deze processen zo goed mogelijk mogelijk te verwerken in de Stageplanner-applicatie is deze nu van grote meerwaarde voor elk stagebureau in de zorg.”

Jason Enzweiler, Director ISV Program bij Mendix, geeft aan: "Dankzij het Mendix ISV Partner-programma kan Bizzomate snel en flexibel innovatieve oplossingen bouwen voor de gezondheidszorg. We zijn trots dat we Bizzomate kunnen verwelkomen als nieuwe partner in ons ISV-programma en we zijn overtuigd van de maatschappelijke impact die het partnership via Stageplanner gaat leveren voor zorgorganisaties.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bizzomate
Succesvolle IT-projecten zijn essentieel om te concurreren of om zaken te winnen. Veel projecten duren echter te lang, hebben geen budget meer of leveren niet de waarde die ze zouden moeten opleveren. Traditioneel was het grootste knelpunt het gebrek aan begrip tussen Business en IT. Daarom heeft het proces bruggenbouwers nodig die een betere samenwerking mogelijk maken, vaststaande denkpatronen uitdagen en het ontwikkelingsproces verbeteren. Er is een manier om business en IT elkaar te laten vinden en een effectieve, efficiënte en betere manier van werken te creëren. Door het beste van low-code-ontwikkeling te gebruiken en beproefde ontwerpmethodologieën toe te passen, streven we ernaar om verder te gaan dan agile softwareontwikkeling, om agile bedrijven op te bouwen.

Bizzomate helpt haar klanten bij de ontwikkeling en levering van hoogwaardige digitale transformatieprojecten en het bieden van een prettige, maar uitdagende werkomgeving voor onze teamleden. En bovendien door ambitieuze groeidoelstellingen vast te stellen en te halen, zonder te vergeten dat het leven meer inhoudt dan geld verdienen.
Meer over Bizzomate
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.