Nieuw Ergotron CareFit™ Combo System optimaliseert werkervaring van Zorgverleners

Het modulaire CareFit Combo System geeft zorgverleners de regie in handen en helpt IT-managers aan maximale uptime

| Ergotron | 3 min | 15 juni 2022 11:33
Afbeelding: Het nieuwe Ergotron CareFit™ Combo System | Copyright: Ergotron
Ergotron, wereldwijd leider in ergonomische oplossingen die de prestaties, de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen, introduceert vandaag het CareFit™ Combo System. Deze computerwerkplek die aan de muur bevestigt kan worden is speciaal ontwikkeld om zorgpersoneel een optimale documentatie-ervaring te bieden op de plaats van zorgverlening. Het CareFit Combo System vormt een aanvulling op de bestaande CareFit-productreeks van Ergotron en voorziet in opties die ondersteuning bieden voor de uiteenlopende workflows die binnen zorginstellingen voorkomen. Dit draagt bij aan verbeterde interactie met patiënten en verkleint de kans op fouten.

Zorgverleners worstelen met een toenemende werklast. Ze moeten tijdens elke dienst talloze taken afhandelen en diverse prioriteiten met elkaar in evenwicht brengen. Het CareFit Combo System geeft hen opnieuw de regie in handen door bij te dragen aan efficiënte en accurate documentatieprocessen, zodat zorgverleners de behoeften van patiënten voorop kunnen stellen. Het modulaire ontwerp van het CareFitTM Combo Systeem is aanpasbaar met verschillende accessoires. Een speciaal kabelsysteem onttrekt alle bedrading aan het zicht, draagt bij aan infectiebeheersing en helpt IT-managers aan onderhoudsgemak en maximale uptime. Gebruikers kunnen het beeldscherm eenvoudig draaien om de inhoud met patiënten en collega’s te delen en het systeem met één hand opklappen. Zorgverleners kunnen dankzij de intuïtieve toegang tot hulpmiddelen hun focus volledig richten op de behoeften van hun patiënten en kunnen nu in elke ruimte met een CareFitTM Combo Systeem gemakkelijk en snel aan de slag.

“Zorgverleners staan voor de opgave om een verscheidenheid aan prioriteiten met elkaar in evenwicht te brengen. Dit vergt veel tijd en aandacht. ” zegt Mark Brandenhoff, directeur Healthcare bij Ergotron“. Deze comfortabele en intuïtieve werkplek die aan de wand bevestigd kan worden kunnen helpt hen met hun patiënten te blijven communiceren terwijl ze documentatiewerkzaamheden verrichten. Dankzij de geoptimaliseerde gebruikservaring kunnen zij hun focus richten op datgene wat er het meest toe doet: het welzijn van hun patiënten.”

Het CareFit Combo System voorziet in de behoeften van zowel zorgverleners als IT-managers. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp met wandmontage is het systeem te allen tijde toegankelijk. Het CareFit Combo System is daarnaast speciaal ontworpen met het oog op de ergonomische behoeften van zorgverleners. Dit draagt bij aan gestroomlijnde workflows op het punt van zorg en optimale patiënttevredenheid. Andere belangrijke voordelen van CareFit Combo System zijn:
  • Flexibele workflows: Het beeldscherm kan eenvoudig worden gedraaid om de inhoud te delen voor optimale interactie met patiënten; het systeem kan na gebruik met één hand worden ingeklapt.
  • Een comfortabele documentatie-ervaring: Het systeem is in de hoogte verstelbaar voor optimale ergonomie en snelle en eenvoudige toegang tot alle benodigde hulpmiddelen.
  • Een overzichtelijke werkplek: Een speciaal systeem verbergt alle kabels en draagt daarmee bij aan een opgeruimd uiterlijk en infectiebeheersing.
  • Maximale uptime: De eenvoudige toegang tot kabels en bedrading vereenvoudigt het onderhoud. Het team van experts van Ergotron staat paraat voor snelle ondersteuning.
  • Een warme uitstraling: Het uiterlijk van het modulaire systeem voor wandmontage sluit aan op nieuwe en bestaande zorgomgevingen die bevorderlijk zijn voor het welzijn van patiënten.
  • Hoogwaardige constructie: Het systeem biedt met zijn robuuste ontwerp ondersteuning voor diverse configuratie- en installatiemogelijkheden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ergotron
Ergotron, een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen. Ergotron-apparaten kunnen ze het welzijn van werken met computers verbeteren, de productiviteit op de werkplek verbeteren en helpen bij het creëren van efficiëntie van bedrijfsprocessen.
Meer over Ergotron
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.