.conf22: Splunk kondigt uitbreidingen van haar producten en partner community aan

Nieuwe mogelijkheden helpen organisaties sneller en meer agile te innoveren

| Splunk | 3 min | 16 juni 2022 8:46
Copyright: Splunk
Splunk Inc., de leider op het gebied van dataplatformen voor security en observability, kondigde tijdens zijn jaarlijkse gebruikersconferentie .conf22, nieuwe mogelijkheden aan voor zijn integrated security en observability dataplatform.

Uitbreiding van het Splunk integrated security- en observability platform

Dankzij de uitbreiding van het Splunk security en observability platform krijgen organisaties end-to-end visibility en meer tijd voor onderzoek. Hierdoor kunnen ze sneller reageren en opschalen om data-centric uitdagingen op te lossen. Bovendien krijgen organisaties dankzij de uitbreiding van het Splunk security en observability platform end-to-end visibility en meer tijd voor onderzoek.

De nieuwe product features omvatten:
  • Het Splunk Platform, inclusief het Splunk Cloud Platform en Splunk Enterprise 9.0, is nu beschikbaar. Klanten kunnen hierdoor eenvoudiger toegang krijgen tot meer databronnen, implementaties beveiligen en opschalen, nieuwe inzichten vinden en beheer stroomlijnen om data inzichten om te zetten in bedrijfsresultaat;
  • Het Data Manager voor Splunk Cloud Platform levert vanaf vandaag een schaalbare onboarding voor Amazon Web Services en Microsoft Azure. Deze zomer zal er ook ondersteuning komen voor het Google Cloud Platform. Hiermee krijgen gebruikers een eenvoudig te beheren hybride Cloud control plane, die alle data binnen enkele minuten in verbinding brengt met Splunk;
  • Splunk Log Observer Connect stelt klanten in staat om al hun data op één plaats te visualiseren door de kracht van het Splunk Cloud- en Splunk Observability platform te combineren. Hierdoor hebben site reliability engineers en DevOps engineers toegang tot hun metrics, traces en Splunk Cloud logs in één enkele interface voor snellere, in-context debugging;
  • Splunk Incident Intelligence, nu in preview, helpt DevOps-teams incidenten te onderzoeken en actie te ondernemen waardoor ze een betere weerbaarheid van het systeem kunnen waarborgen. Gebruikers krijgen hierdoor toegang tot event correlatie, incident response, on-call routing, samenwerkingsfuncties en automatisering, binnen één workflow;
  • Anomaly Detection Assistant vereenvoudigt onderzoek en helpt security analisten, IT operations en DevOps engineers potentiële problemen te vinden door gebruik te maken van machine learning. Hierdoor kunnen ze query’s snel opstellen om anomalieën in een tijdreeks datasets te identificeren;
  • Risicogebaseerde alarmering in Splunk Enterprise Security, gecombineerd met risico-notificeerbare playbooks van Splunk SOAR, stelt klanten in staat om een zero trust aanpak af te dwingen en prioriteit te geven aan highfidelity incidenten. De feature zorgt er tevens voor dat er sneller actie kan worden ondernomen, door containment en response taken in enkele seconden automatisch uit te voeren.

Nieuwe features en tools voor het Partnerverse programma

De Global Partner Summit biedt het Splunk netwerk, van meer dan 2.400 partners, een speciaal programma waarmee ze de juiste tools en kennis krijgen om de Splunk oplossingen te verkopen, bouwen en te beheren. Daarnaast heeft Splunk onlangs een aantal nieuwe features en tools geïntroduceerd voor het Partnerverse programma, waarmee partners hun services kunnen uitbreiden en differentiëren. De uitbreidingen bieden onder andere toegang tot de Splunk Cloud Sandbox en een het nieuwe Funded Partner Training voordeel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Splunk
Splunk is leverancier van platform waarmee bedrijven hun data in real-time inzichtelijk kunnen maken. Een belangrijk element dat Splunk anders dan anders maakt is het feit dat de data niet hoeft worden schoongemaakt om er inzichten uit te halen.
Splunk Inc. Alle rechten voorbehouden. Splunk, Splunk>, Data-to-Everything, D2E en Turn Data Into Doing zijn handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken van Splunk Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Meer over Splunk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.