Toegang voor zones met beperkte toegang regelen

Met een slim deurslot bepaal je makkelijk wie waar wanneer binnen kan

| Nuki | 2 min | 16 juni 2022 11:33
Copyright: Nuki
De badge heerst vandaag nog steeds in bedrijven met zones met beperkte toegang. Zo’n fysieke badge brengt evenwel de nodige administratieve rompslomp met zich mee, en in een wereld waar hybride werken steeds meer de norm wordt, moet dat makkelijker kunnen. Nuki, de Europese marktleider in slimme toegangsoplossingen, heeft een product dat daar komaf mee maakt. Nuki’s slimme slot monteer je makkelijk op de cilinder aan de binnenkant van de deur, en toegang verlenen kan in enkele seconden geregeld worden via de intuïtieve Nuki app. Je kan een onbeperkt aantal personen toegang geven tot een bepaalde zone, je kan die toegang in tijd limiteren, en je kan de toegang ook makkelijk weer intrekken wanneer gewenst. Gedaan met badges te registreren en te overhandigen, of nieuwe badges te moeten bestellen wanneer er alweer eentje verloren is gegaan. Voortaan open je gewoon de Nuki app en regel je het toegangsbeheer in een handomdraai. De deur kan ook automatisch gesloten worden via de app of op een bepaald tijdstip. Wie ook een Nuki deur sensor installeert voor maximale veiligheid, kan waarschuwingen krijgen wanneer de deur niet gesloten is.

Opslagruimte of labo, elke deur komt in aanmerking

Bijna elk bedrijf heeft wel ergens een zone met beperkte toegang. Of het nu de boekhoudarchieven zijn, een opslagruimte of een laboratorium. Nuki heeft voor elke mogelijke deur de nodige accessoires om die bedienbaar te maken via de smartphone. In de vergrendelingslog kan je - net zoals bij een gebruik van een badge - ook op ieder moment bekijken wie het slot heeft bediend.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.