LG erkend met CES® Innovation Awards 2020

| LG Electronics | 2 min | 8 november 2019 18:16
Afbeelding: CES Innovation Awards 2020
LG OLED TV wordt opnieuw bekroond met Best of Innovation award

LG Electronics (LG) wordt tijdens de jaarlijkse CES Innovation Awards opnieuw erkend voor haar baanbrekende innovaties in technologie en design door de Consumer Technology Association (CTA™). Een panel van deskundige juryleden beoordeelt technologische ontwikkelingen op innovatie, esthetiek, design en gebruiksvriendelijkheid. LG verdiende, voor de achtste keer op rij, meerdere CES Innovation Awards met haar OLED TV, vlaggenschip smartphones en huishoudelijke producten.

CES Best of Innovation: LG is al jaren pionier op het gebied van OLED en dat werd dit jaar opnieuw bevestigd met de CES Best of Innovation voor de LG OLED TV-technologie. Daarmee krijgt LG voor de derde keer op rij de hoogste eer. LG brengt OLED naar een hoger niveau waardoor je altijd naar de helderste kleuren kijkt op het scherm en zwart echt zwart is.

LG Home Entertainment: Twee awards werden uitgereikt aan de home entertainment producten van LG. Een van de twee awards is voor een televisie waarin - als een van de eerste - de ATSC 3.0 next-generation standard geïntegreerd is. De ATSC 3.0 standard zorgt voor high-definition beelden, betere audio en meer interactiviteitmogelijkheden. LG zal deze next-generation TV onthullen op CES 2020.

LG Home Appliances: Ook met haar home appliances (HA) producten, zoals onder andere de LG Styler en de LG Pu-riCare, een draagbare mini luchtreiniger, sleepte LG enkele awards binnen. Het hoogtepunt binnen de HA is echter de LG InstaView™ Door-in-Door® koelkast die als eerste in de markt over een Craft Ice™-functie beschikt.

LG Mobile Communications: In de categorie mobiele telefoons scoort onder andere de LG Dual Screen G8XThinQ een award. Gebruikers kunnen met de G8X eenvoudig en efficiënt twee schermen tegelijkertijd gebruiken. Ook de LG G8ThinQ met zijn strakke design en innovatieve features zoals het bedienen van het toestel zonder het aan te raken wordt bekroond.

De volledige lijst van de CES 2020 Innovation Awards van LG wordt op 6 januari 2020 bekendgemaakt tijdens de CES-persconferentie van LG in Las Vegas. CES-deelnemers kunnen er de allernieuwste technologieën ontdekken op het gebied van 5G, artificial intelligence, augmented en virtual reality, smart home, smart cities, voertuigen, digitale gezondheid en veel meer.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.