Salesforce lanceert Sales Cloud Unlimited

Om productiviteit te versnellen met AI en automatisering

| Salesforce | 1 min | 17 juni 2022 16:34
Copyright: Salesforce
Salesforce heeft Sales Cloud Unlimited gelanceerd, een uniform platform met alles wat verkoopteams nodig hebben op één plek om groei te stimuleren en verkopers te transformeren tot deskundige adviseurs. Met Sales Cloud voor Slack, Subscription Management en Revenue Intelligence beschikt elk verkoopteam nu bovendien over de tools om de workflow te versnellen en vanaf dag één inkomsten te genereren.

Met Sales Cloud Unlimited hebben organisaties in verschillende sectoren nieuwe manieren om in contact te komen met hun klanten:
  • In de financiele sector kunnen verkoopteams effectiviteit verbeteren met coaching en strategische samenwerking tussen teams en klanten.
  • In de zorg kan communicatie met patienten worden beheerd en kunnen vertrouwde relaties worden opgebouwd via verschillende communicatiekanalen.
  • De industrie kan verdienmodellen transformeren door abonnementen aan te bieden voor producten, onderdelen en onderhoud. Ook kunnen fabrieken hun accounts online beheren en tegelijkertijd efficiënte groei realiseren.
  • Retail kan inzicht krijgen in zakelijke trends en weloverwogen voorraadbeslissingen nemen op basis van aankooppatronen en inzichten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Salesforce
Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en brengt bedrijven dichter bij hun klanten in het digitale tijdperk. Opgericht in 1999, stelt Salesforce bedrijven van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, sociaal, internet van dingen, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain - om een 360 graden beeld van hun klanten te creëren.
Meer over Salesforce
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.