Boomi benoemt nieuwe leidinggevenden om snelle klantengroei te ondersteunen

Met aanstellingen haalt Boomi vele decennia aan topervaring in huis

| Boomi | 2 min | 17 juni 2022 19:43
Afbeelding: Madeline Ling, Chief Financial Officer bij Boomi | Copyright: Boomi
Boomi, toonaangevend in intelligente connectiviteit en automatisering, kondigt de benoemingen aan van Madeline Ling als Chief Financial Officer (CFO), Marcy Campbell als Chief Revenue Officer (CRO), en Fran Wilson als Chief Marketing Officer (CMO). Daarnaast zal de Emmy-winnende nieuwsjournalist Christa Delcamp de public relations- en mediastrategie ondersteunen en staat James Dyson aan het hoofd van Global Diversity, Equity and Inclusion Talent Acquisition.

Met deze aanstellingen haalt Boomi vele decennia aan topervaring in huis. Zo was Ling eerder CFO van een portfoliobedrijf van Hellman en Friedman (H&F) en bekleedde ze functies bij VMware, The Boston Consulting Group en Intel. Campbell was voorheen werkzaam bij PayPal als senior vice president waar ze leiding gaf aan de wereldwijde verkoop, professionele dienstverlening en operations. Wilson was in een eerdere rol verantwoordelijk voor de marketing tijdens de beursgang van Red Hat en de snelle groei van het bedrijf, met als hoogtepunt de verkoop aan IBM. En met Delcamps ervaring in het vertellen van verhalen en Dysons talent voor het aantrekken van talent bieden ook zij kritieke ondersteuning in de verdere groei van Boomi.

“Onze sterke groei en geavanceerde, cloud-gebaseerde technologie biedt ons niet alleen de mogelijkheid om ons management uit te breiden, maar ook om dit jaar honderden nieuwe medewerkers te verwelkomen”, aldus David Meredith, CEO bij Boomi. "Ons toonaangevende platform en onze bekroonde cultuur stelt ons in staat om toptalent aan te trekken met veel ervaring en met een passie om onze missie, om van de wereld een betere plek te maken door iedereen overal met alles te verbinden, te versnellen."

Met meer dan 20.000 klanten, een groeiende gebruikerscommunity van 100.000 leden, het grootste aanbod van GSI’s in de iPaaS-markt en meer dan 800 partners, blijft Boomi een voorloper op het gebied van technologie en innovatie waarmee organisaties kunnen winnen in de digitale maatschappij.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.