Trend Micro verkozen tot '2019 Google Cloud Technology Partner of the Year voor Security'

Award onderstreept ongeëvenaarde waarde en service voor gezamenlijke klanten

| Trend Micro | 2 min | 09 april 2020 16:04
Copyright: Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, is uitgeroepen tot 2019 Google Cloud Technology Partner of the Year voor security. Deze award erkent prestaties op Google Cloud en bevestigt Trend Micro’s leiderschap in cloud security.

“We zijn verheugd dat we Trend Micro kunnen benoemen tot onze Technology Partner of the Year voor security,” zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Ecosystem bij Google Cloud. “Organisaties die gebruikmaken van Trend Micro’s ‘Cloud One’ op Google Cloud kunnen profiteren van een unified platform dat container, workload, netwerk, en file storage security samenbrengt, terwijl het gebruikmaakt van Google Cloud’s wereldwijde en elastische infrastructuur.”

Google Cloud-klanten die gebruikmaken van Trend Micro hebben al langere tijd profijt van een complete stack, waaronder infrastructuur en security die samen geïntegreerd en getest zijn om klanten te ondersteunen in het voldoen aan security en beheer-richtlijnen.

Een gezamenlijke klant die afhankelijk is van zowel Google Cloud als Trend Micro is ClearDATA, een leider in healthcare cloud security, compliance en privacy. Chief Technology Officer en co-founder Matt Ferrari: “Onze klanten vertrouwen op ons om gevoelige patiëntinformatie te beschermen en dus is het essentieel dat we technische partnerships blijven onderhouden die vooruitstrevende implementatie en cloud security-vaardigheden laten zien. Met Trend Micro en Google Cloud hebben we vertrouwen in ons vermogen om te leveren.”

Cloud security is vereenvoudigd in een single service platform. Het recent geïntroduceerde Cloud One van Trend Micro brengt workload security, container image scanning/runtime-beveiliging, applicatie-security, netwerk security, file storage security en cloud security posture management (CSPM) samen.

“We zien wereldwijd dat onze klanten gebruikmaken van Google Cloud en hun voordeel halen uit de krachtige controlemogelijkheden van Cloud One,” zegt Sanjay Mehta, Senior Vice President van Business Development en Strategic Alliances bij Trend Micro. “Geselecteerd worden als Google Cloud’s Technology Partner of the Year voor security is een prachtig resultaat voor ons. Vooral in een drukke cloudmarkt waarin veel vendors oppervlakkige oplossingen bieden en er gebrek is aan een geïntegreerd, modern cloud security-portfolio voor built-time- tot runtime-applicatiebeveiliging. We zijn trots op deze award en zien ernaar uit om onze klanten te verrassen met meer innovaties die we het komende jaar gepland hebben voor Google Cloud.”

Organisaties - en zeker Google Cloud-klanten - die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun cloud security-strategie met Trend Micro, kunnen hier meer informatie vinden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Trend Micro

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.