Twee nieuwe HP Indigo persen vergroten slagkracht Enson BV

Mogelijkheid om te printen met de meest moderne drukapparatuur waarbij zij verzekerd zijn van snelheid en kwaliteit

| HP | 3 min | 21 juni 2022 13:11
Afbeelding: Trotse directeur Nico Lijten (links) met twee van de operators (Gerry en Stefan) | Copyright: HP
Enson, een team van professionals met een jarenlange ervaring op het gebied van grafimedia en ICT, heeft onlangs de HP Indigo 7eco digital press en HP Indigo 12000 in gebruik genomen. Met het gebruik van deze twee HP-oplossingen biedt Enson haar klanten de mogelijkheid om te printen met de meest moderne drukapparatuur waarbij zij verzekerd zijn van snelheid en kwaliteit.

Enson bedient vanuit Waalre klanten met (digitaal) drukwerk, dtp, grafisch projectmanagement en Web to Print oplossingen. Klanten kunnen via een online portal offertes genereren. Bij Enson kunnen klanten terecht voor allerlei soorten drukwerk, van klein handelsdrukwerk tot gepersonaliseerd marketingmateriaal. En van kleine oplages display materiaal tot complexe mailings in grote aantallen. Enson gaat voor elk formaat drukwerk voor de grootst mogelijke kwaliteit.

De HP indigo 7eco digital press, gespecialiseerd in SRA3, stelt Enson in staat om snelheid in te zetten voor uiteenlopende commerciële opdrachten, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Deze betrouwbare pers van HP combineert gebruiksgemak met de mogelijkheid om grote volumes nauwkeurig te printen. De HP Indigo 12000 Digital Press produceert het breedste scala aan commerciële toepassingen met een superieure drukkwaliteit, een hoge productiviteit en een grote veelzijdigheid. De pers biedt baanbrekende drukmogelijkheden die unieke, hoogwaardige mogelijkheden bieden om groei te maximaliseren. De HP Indigo 12000 biedt de mogelijkheid om tot 600 micron karton te drukken en is daarom uitermate geschikt is voor de productie van verpakkingen.

De HP Indigo 12000 is geschikt voor digitaal drukwerk op B2 formaat en de HP Indigo 7eco is geschikt voor digitaal drukwerk op SRA3 formaat. Beide apparaten bieden de mogelijkheid om op White Ink, fluor inkten en PMS te drukken.

Ultramodern drukwerkapparatuur en een duurzame oplossing

Door het gebruik van de HP Indigo 7eco digital press en HP Indigo 12000 is Enson ervan verzekerd dat zij hun klanten snel kunnen bedienen en de kwaliteit kunnen leveren die zij verwachten. De HP Indigo 12000, die het breedste scala aan substraten in de industrie kan verwerken, zorgt er bijvoorbeeld voor dat Enson de meest uiteenlopende opdrachten van klanten uitvoeren. Bovendien kan door de nieuwe apparatuur gebruik worden gemaakt van applicaties zoals vouwkarton en het bedrukken van kunststof materialen.

De overstap naar de nieuwe printoplossingen van HP verliep voor Enson soepel dankzij directe installatie in het nieuwe gebouw van Enson. Hierdoor kon Enson onmiddellijk starten met de productie en het uitvoeren van opdrachten.

Met HP’s Indigo 7eco en HP Indigo 12000 heeft Enson ook een duurzame oplossing gevonden. Enson draagt graag bij aan het milieu en door het werken met Indigo persen maakt Enson een bewuste, groene keuze. De HP-persen zijn CO2-neutraal geproduceerd, verbruiken minder stroom dan vergelijkbare persen en ook is er sprake van minder verspilling van grondstoffen bij gebruik. De HP Indigo 7eco digital press biedt daarnaast langdurig printgemak. De pers is gebouwd voor hoge printvolumes tot wel 5 miljoen pagina's per maand en kan jarenlang mee. Enson biedt klanten een online drukwerkportal voor het direct plaatsen van offertes en opdrachten die volledig automatisch verwerkt kunnen worden zonder tussenkomst.

HP voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Door het gebruik van HP Indigo 7 en 12000 bouwen HP en Enson verder aan een jarenlange en betrouwbare band. Met het toevoegen van deze twee printoplossingen kan Enson haar klanten wederom bedienen met de meest moderne apparatuur, op volle snelheid en met de beste kwaliteit.

Nico Lijten, directeur Enson: "We hebben inmiddels ruime ervaring met HP en zijn door onze keuze voor de HP printing oplossingen verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. We vertrouwen niet voor niks al bijna 15 jaar op HP als partner"

PrintOS

Naast de HP Indigo 7 en de HP Indigo 12000 gebruikt Enson BV ook PrintOS. Dit besturingssysteem gebruikt Enson voor dagelijkse routines zoals gedrukte volumes, verschillende soortenopdrachten, gebruikte substraten en service-oproepen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
HP
Over HP
HP Inc. (NYSE: HPQ) creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.
Meer over HP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.