Dynatrace krijgt hoogste scores in 2022 Gartner Critical Capabilities for APM and Observability Report

Rapport evalueert oplossingen van 19 leveranciers voor APM en observatie in moderne hybride en multicloud-omgevingen

| Dynatrace | 1 min | 21 juni 2022 14:00
Copyright: Dynatrace
Dynatrace heeft de hoogste score behaald van 19 leveranciers in 4 van de 6 use-cases in het 2022 Gartner Critical Capabilities for Application Performance Monitoring (APM) and Observability-rapport. Het Dynatrace Software Intelligence-platform kreeg de hoogste algemene scores in de use cases DevOps/AppDev, SRE/Platform Operations, IT Operations en Digital Experience Monitoring. Dit rapport is tegelijkertijd uitgebracht met het 2022 Gartner Magic Quadrant voor APM en Observability. Daarin is Dynatrace als een leider het verst gepositioneerd voor de volledigheid van visie. Beide rapporten zijn kosteloos beschikbaar op de Dynatrace-website.

“Het Gartner Magic Quadrant evalueert leveranciers en wij zijn verheugd om te worden erkend als leider met de verste positie voor volledigheid van visie. Gartner raadt organisaties aan om het Magic Quadrant en de begeleidende Critical Capabilities samen te bekijken, om een holistisch beeld te krijgen van de leveranciers in de markt voor APM en observeerbaarheid”, zegt Steve Tack, SVP Product Management bij Dynatrace. “Het is verheugend dat Dynatrace op nummer 1 staat van de 19 leveranciers in vier use-cases. Wij zijn trots op de innovaties en onze R&D-teams dankbaar voor het leveren van oplossingen die mensen nodig hebben en voor het consequent anticiperen op de toenemende eisen van onze klanten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dynatrace
Dynatrace levert software intelligence voor het vereenvoudigen van de zakelijke cloud-complexiteit en versnellen van digitale transformatie. Het AI-gebaseerde platform van dit bedrijf levert volledig geautomatiseerd antwoorden en data op over de beschikbaarheid en performance van applicaties, in de hedendaagse hypercomplexe cloud en hybride omgevingen. Gebaseerd op diepgaande inzichten in elke gebruiker en transactie. Marktleidende bedrijven vertrouwen op Dynatrace voor het optimaliseren van digitale experiences, versnellen van innovaties en moderniseren van hun cloud-operaties.
Meer over Dynatrace
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.