Pure Storage biedt ondernemingen opslagflexibiliteit en -modernisering met uitgebreid Evergreen-portfolio

Met het nieuwe ‘fleet level’ Evergreen//Flex kunnen ondernemingen de voordelen van een cloudmodel combineren met het bezit van traditionele hardware

| Pure Storage | 4 min | 21 juni 2022 17:31
Copyright: Pure Storage
Tijdens Pure//Accelerate techfest22 heeft Pure Storage Evergreen//Flex geïntroduceerd, een nieuwe Evergreen-architectuur op ‘fleet’-niveau die de kracht van Pure’s Evergreen-technologie uitbreidt naar het volledige Pure-portfolio.

Door ongebruikte opslagcapaciteit te openen en te verplaatsen naar waar deze het meest nodig is, maakt Evergreen//Flex ongeëvenaarde storage efficiëntie mogelijk. Deze aankondiging betekent een groei van Pure’s aanbod op Evergreen gebaseerde abonnementsdiensten en een hernieuwde bevestiging van Pure’s commitment om eenvoudige, betrouwbare en schaalbare storage te leveren.

De inflexibele, arbeidsintensieve levering van traditionele storage vormt al lange tijd een uitdaging voor organisaties die een transformatie willen doorvoeren. Zij hebben te maken met hoge kosten, korte verversingscycli, upgrades in de vorm van complete systeemvervanging en storage rebuys, ongeplande downtime, datamigraties met een hoog risico en algehele complexiteit van data storage.

Mondiale ondernemingen echter, omarmen de flexibele, op gebruik gebaseerde bedrijfsmodellen en investeren meer in moderne technologieën en services. Deze zorgen voor een optimalisatie die op termijn leidt tot meer waarde. Om klanten hierbij te ondersteunen heeft Pure de verouderde bedrijfsmodellen voor traditionele storage-infrastructuren opnieuw gedefinieerd. Hierdoor kunnen ondernemingen hun dataopslagcapaciteit daar brengen waar die het hardst nodig is. Dat leidt uiteindelijk tot meer flexibiliteit en efficiëntie.

Pure's Evergreen Storage-programma, gebaseerd op abonnementen, werd in 2015 geïntroduceerd en maakte de weg vrij voor een nieuw tijdperk voor IT-eigendom door een echt abonnement op innovatie te bieden. Evergreen is vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard door branchegenoten en geeft prioriteit aan kostenefficiëntie, een langere, duurzame technologielevenscyclus en modernisering zonder verstoringen. Sinds de lancering heeft het programma met succes meer dan 10.000 controller upgrades geleverd aan meer dan 3.000 klanten, allemaal zonder verstoring. Omdat Pure de behoefte aan meer flexibiliteit en transparantie binnen storage onderkende, lanceerde het bedrijf in 2018 het eerste daadwerkelijk op gebruik gebaseerde servicemodel voor storage: Evergreen//One (voorheen Pure as-a-Service).

Om het leveren van Storage-as-a-Service (STaaS) verder uit te bouwen en tegelijkertijd klanten te ondersteunen ongeacht waar zij zich bevinden op weg naar flexibele leveringsmodellen, breidt Pure het brede Evergreen-portfolio uit:
  • Evergreen//Forever (voorheen Evergreen Gold): Evergreen//Forever biedt organisaties traditioneel eigendom van apparatuur met een abonnement op software, altijd moderne hardware en een klantervaring van wereldklasse. Evergreen//Forever zorgt ervoor dat organisaties profiteren van een abonnement op een altijd moderne infrastructuur, ter ondersteuning van een systeem dat gaandeweg steeds beter wordt.
  • Evergreen//Flex: Een nieuwe Evergreen-architectuur op ‘fleet’-niveau, die gebruikers een ongekende manier biedt om opslag efficiënt te beheren en tegelijkertijd energie te besparen. Evergreen//Flex biedt de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen om performance en ongebruikte capaciteit te verplaatsen naar waar hun data en toepassingen die het meest nodig hebben, met dezelfde veiligheid en controle die eigendom van storage met zich meebrengt. Het nieuwste model brengt de modernisering van Evergreen//Forever verder en is de meest efficiënte manier om een storage-park te beheren op basis van een asset utilization-model.
  • Evergreen//One (voorheen Pure as-a-Service): Evergreen//One biedt organisaties een op gebruik gebaseerd dienstenmodel voor storage, dat flexibiliteit, transparantie en eenvoud biedt, samen met proactieve monitoring en niet verstorende upgrades. Daarbij wordt voldaan aan de SLA’s voor performance en gebruik. Met Evergreen//One neemt Pure de verantwoordelijkheid op zich om storage te leveren daar waar het nodig is, door on-demand storagediensten te bieden met de flexibiliteit van een on-premises implementatie.

“De groei van ons Evergreen-portfolio is een bewijs van Pure's inzet om data storage eenvoudig te maken en aan te sluiten bij klanten, ongeacht waar zij zich bevinden in hun transformatie naar nieuwe gebruiksmodellen. Met de lancering van Evergreen//Flex onderscheidt Pure zich verder door het bieden van de breedste aanschafflexibiliteit en keuzemogelijkheden. Zo kunnen we onze klanten mogelijkheden blijven bieden om betere resultaten te behalen met flexibele, eenvoudige storage”, zegt Prakash Darji, General Manager, Digital Experience Business Unit, Pure Storage.

“Met deze aankondigingen nemen we de complexiteit weg en bieden we eenvoud voor onze partners. Deze oplossingen bieden partners flexibiliteit om configuraties op maat te maken die voldoen aan en evolueren met de behoeften van de klant, zoals het aanpakken van de groei van ongestructureerde data en moderne applicaties, het eenvoudig maken om storage te gebruiken en het tegemoetkomen aan de duurzaamheidsambities van klanten. Uiteindelijk biedt Pure zijn partners de mogelijkheid een grotere markt te benaderen markt met toonaangevende oplossingen die de innovatie van klanten zelf bevorderen”, zegt Wendy Stusrud, VP Global Partners, Pure Storage.

“Ondernemingen willen moderne, flexibele gebruiksmodellen voor storage die wendbaarheid en aanpassingen mogelijk maken als de vraag van klanten verandert. Het groeiende Evergreen-portfolio van Pure Storage - en de toevoeging van Evergreen//Flex - brengt niet alleen de behoefte aan flexibiliteit en eenvoud in balans, maar zorgt ook voor de hoge performance, schaalbaarheid en efficiency om de groei van klanten te ondersteunen”, zegt Susan Middleton, Research Vice President, Flexible Consumption and Financing Strategies for IT Infrastructure, IDC.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.