Dell lanceert een nieuwe reeks Inspiron-pc's, ontworpen om u in verbinding te houden met wat echt telt

De nieuwe Inspiron Plus-laptops zijn ontworpen om passies te ondersteunen met baanbrekende prestaties

| Dell Technologies | 5 min | 22 juni 2022 12:15
Copyright: Dell Technologies
 • De nieuwe Inspiron-pc's garanderen haarscherpe audio en indrukwekkende beeldkwaliteit met grote schermen. U kunt kiezen uit 13 inch, 14 inch of 16 inch;
 • Voor wie social content maakt, bevatten de nieuwe Inspiron Plus-laptops de allernieuwste pc-innovaties;
 • De nieuwe Inspiron-familie heeft het label EPEAT Silver[1] in de VS, en de verpakking van de Inspiron-laptops en 2-in-1-toestellen bestaat voor 90% uit gerecycleerde materialen[2].
Dell onthult de nieuwe Inspiron-familie – beschikbaar in de formaten 13 inch, 14 inch en 16 inch – en garandeert daarmee een immersieve ervaring wanneer u video's streamt, door sociale media browset, content creëert of contact houdt met vrienden en familie over de hele wereld.

“We leven in een wereld waarin mensen – en dan vooral de jongere generaties – op een creatieve en eenvoudige manier in contact willen blijven met vrienden, familie en de rest van de wereld – met een eenvoudige klik op een knop terwijl ze tegelijk hun persoonlijkheid kunnen benadrukken”, aldus Kevin Terwilliger, Vice President Inspiron and Vostro, Client Product Group, Dell Technologies. “Dat gegeven vormde de basis voor ons nieuwste Inspiron-portfolio. Wij blijven prioriteit geven aan de productiviteit en kwaliteit van onze producten, zodat mensen hun individuele expressie de vrije loop kunnen laten.”

Maak kennis met de nieuwe Inspiron Plus

De nieuwe Inspiron Plus-laptops zijn ontworpen om passies te ondersteunen met baanbrekende prestaties en zijn ideaal voor wie creatieve projecten tot leven wil brengen en met anderen wil delen.

De Inspiron 16 Plus in Dark Green is een krachtige laptop met de nieuwste processors Intel Core H-series van de 12e generatie en optionele grafische kaart NVIDIA GeForce RTX 3060, waarmee u snel foto's en video's kunt bewerken. In een configuratie met een GeForce RTX 3060 GPU biedt deze laptop u toegang tot een krachtige suite van NVIDIA Studio-tools, waaronder broadcast- en canvas-apps. Apps laden en switchen tussen apps is heel gemakkelijk met het nieuwe 4800 MHz DDR5-geheugen, dat 1.5x meer bandbreedte heeft dan de vorige generatie 3200 DDR4-geheugen[3]. En dankzij de 15% grotere luchtuitlaatopeningen ten opzichte van de vorige generatie[4] kan de laptop meer lucht laten circuleren, waardoor hij snel blijft werken.

De Inspiron 16 Plus heeft een groter actief gebied[5] met een beeldverhouding van 16:10 en een beeldscherm met een resolutie tot 3k, waardoor gebruikers meer content kunnen zien tijdens het werken en gamen. Videochats worden nog beter met de nieuwste technologieën van Inspiron. De ingebouwde FHD-webcam met tijdelijke ruisonderdrukking en een groot dynamisch bereik werken samen voor haarscherpe details. Dubbele microfoons vangen stemmen afzonderlijk op terwijl echo- en ruisonderdrukking op basis van AI achtergrondgeluiden onderdrukken. Een mechanische camerasluiter biedt de nodige privacy en gemoedsrust.

Inspiron 16 Plus verbetert de front-of-screen-ervaring dankzij Dolby Vision en Dolby Atmos. Met Dolby Vision geniet u optimaal van het superieure dynamische bereik van HDR-content met diepe zwarttinten en een excellente helderheid. Met entertainment dat met Dolby Atmos is opgenomen, ervaart u geluid precies zoals de artiest het wilde. Quad-luidsprekers, waarvan er twee naar boven en twee naar beneden gericht zijn, zorgen voor een duidelijk, helder en niet-gedempt geluid.

Nu iedereen steeds meer tijd achter een scherm doorbrengt, is het van belang uw ogen het nodige comfort te bieden. De Inspiron Plus-serie is uitgerust met ComfortView Plus-hardware, een oplossing met weinig blauw licht die de schadelijke uitstoot van blauw licht beperkt zonder afbreuk te doen aan de levensechte kleuren. Dankzij de combinatie met een dimmende technologie die flikkeringen vermindert, wordt een langere schermtijd aangenamer voor uw ogen. Bovendien is er heel wat ruimte voor navigatie met een groot touchpad dat er mooi uitziet en tegelijkertijd functioneel is. Edge-to-edge-materiaal loopt door over de handpalmsteun en het touchpad en zorgt zo voor een modern en glad werkoppervlak.

De Inspiron 14 Plus is een nieuw lid van de Inspiron-familie, ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van wie een Inspiron Plus wil, maar de voorkeur geeft aan een wat kleiner formaat. De Inspiron 14 Plus komt in een lichte (Platinum Silver – enkel verkrijgbaar in China) en een donkere (Dark Green) kleur en levert indrukwekkende prestaties in een mobiel design. Ideaal voor connectiviteit onderweg. Bepaalde configuraties van zowel de Inspiron 14 Plus als de Inspiron 16 Plus zijn Intel Evo-gecertificeerd[6].

Inspiron 13, 14 & 16 en Inspiron 2-in-1

Inspiron-laptops en 2-in-1-toestellen leveren snelle prestaties voor dagelijkse behoeften, zoals e-mailen, content posten op sociale media of muziek en films streamen. De ervaring is personaliseerbaar, zodat u gemakkelijk de functies kunt kiezen die voor u het belangrijkst zijn, met optionele kleuren, vingerafdruklezers, verlichte toetsenborden enz.

De nieuwe Inspiron-familie draait op Windows 11 en bevat heel wat opties om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers met Intel Core-processors van de 12e generatie of AMD Ryzen 5000 Series-processors met AMD Radeon Graphics. De Inspiron-familie biedt ook een aantal kleuropties – Platinum Silver, Pebble Green of Light Pink (zie de modellen voor specifieke informatie).

Het nieuwe portfolio biedt een immersieve front-of-screen-ervaring, met producten met een 16:10-beeldverhouding en smalle randen langs de 4 zijden voor meer kijkruimte. De schermen beginnen bij de FHD+-resolutie, beschikken over DC-dimming en bieden oplossingen met weinig blauw licht, zoals de optionele ComfortView Plus-hardware[7]. Die garandeert comfort, zelfs wanneer u langere tijd naar het scherm kijkt.

De nieuwe functies zorgen voor nog meer connectiviteit, waardoor familie en vrienden altijd dichtbij zijn. De producten zijn uitgerust met een ingebouwde FHD-webcam en dubbele microfoons met ruisonderdrukkingstechnologie.

Voor extra flexibiliteit beschikt de nieuwe Inspiron 14 2-in-1 over een 14% grotere touchpad[8] waardoor er meer navigatieruimte is. Een optionele actieve pen biedt een natuurlijke en precieze schrijfervaring, zonder pairing[9].

Aansluitend bij de doelstellingen van Dell voor 2030 integreert het bedrijf milieuvriendelijke oplossingen, materialen en verpakkingen. De nieuwe Inspiron-laptops en 2-in-1-toestellen hebben een EPEAT Silver-label in de VS en alle gelakte onderdelen kregen een laag 100% watergedragen verf met een minimum aan vluchtige organische stoffen (VOS). De verpakkingsonderdelen van de laptops en 2-in-1-toestellen bestaan tot 90% uit gerecycleerde materialen[10].

Services

Software, ondersteuning en services zijn beschikbaar voor alle nieuwe Inspiron-pc’s, en de optie Premium Support Plus is beschikbaar voor de Inspiron Plus. U kunt ook upgraden naar Dell Migrate.
 • Dell Premium Support Plus biedt ondersteuningsfuncties in een totaalpakket met onder andere 24x7 telefonische ondersteuning, geautomatiseerde probleemdetectie, virusverwijdering en geautomatiseerde pc-optimalisatie. Reparaties voor onopzettelijke schade en ondersteuning ter plaatse na diagnose op afstand zijn eveneens inbegrepen.
 • Dell Migrate maakt het gemakkelijker dan ooit om de moeilijk te vervangen gegevens, foto's, persoonlijke documenten en belangrijke bestanden naar uw nieuwe Dell-pc te verplaatsen. Neem uw hele digitale leven met u mee dankzij de eenvoudige, geautomatiseerde tool.
 1. EPEAT-registratie varieert naargelang het land en de configuratie. Zie www.epeat.net voor de registratiestatus per land. Is van toepassing op de Inspiron 13 (5320), de Inspiron 14 (5420 5425), de Inspiron 16 (5620 5625), de Inspiron 14 2-in-1 (7420 2n1 7425 2n1), en de Inspiron 16 2-in-1 (7620 2n1).
 2. Met uitzondering van plastic zakken, folies of wikkels, toetsenbordfolie, handvat, aangebrachte etiketten en materialen die worden gebruikt om de verpakking te maken of te sluiten. Is van toepassing op alle lanceringen van nieuwe producten vanaf april 2021.
 3. Op basis van de interne analyse van Dell ten opzichte van de vorige generatie, april 2022.
 4. Configuraties met Intel UHD Graphics, Intel Iris Xe Graphics of NVIDIA GeForce RTX 3050 of 3050 Ti Graphics hebben een 11% grotere luchtuitlaatopening ten opzichte van de vorige generatie. Configuraties met of NVIDIA GeForc® RTX 3060 Graphics hebben een 15% grotere luchtuitlaatopening ten opzichte van de vorige generatie. Op basis van de interne analyse van Dell ten opzichte van de vorige generatie, april 2022.
 5. In vergelijking met een 16:9-beeldscherm.
 6. Beschikbaar op bepaalde configuraties op de Inspiron 13, Inspiron 14 Plus, Inspiron 16 Plus en Inspiron 16 2-in-1.
 7. De Inspiron 14 2-in-1 heeft geen ComfortView Plus.
 8. De Inspiron 14 2-in-1 heeft geen ComfortView Plus.
 9. Pen wordt apart verkocht.
 10. Is van toepassing op alle lanceringen van nieuwe Inspiron-producten vanaf april 2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.