Vertiv ontvangt drie Industry Leadership Awards van Frost & Sullivan

De drie prijzen vormen een blijk van erkenning voor de producten, strategie en toegevoegde waarde van Vertiv

| Vertiv | 2 min | 22 juni 2022 12:27
Afbeelding: Voorbeeld van een Prefabricated Modular Data Centre | Copyright: Vertiv
Vertiv, een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, is door Frost & Sullivan met drie Industry Leadership Awards bekroond. Het marktonderzoeks- en adviesbureau prees Vertiv om zijn productleiderschap in de markt voor prefabricated & modular (PFM) datacenters in de regio EMEA. Ook werd het leiderschap als het gaat om concurrerende strategie en klantwaarde in de markt voor bedrijfskritische stroomvoorziening in de regio Asia-Pacific beloond.

Darrell Huntsman, CEO van Frost & Sullivan: “Het stimuleren van innovatie en groei is een hele opgave, die nog verder wordt bemoeilijkt door strategische ontwikkelingen die veranderingen afdwingen. Denk daarbij aan disruptieve technologieën, waardeketencompressie, convergentie binnen de sector en nieuwe bedrijfsmodellen. In het licht van deze ontwikkelingen vertegenwoordigt deze erkenning voor Vertiv een zelfs nog grotere prestatie.”

Frost & Sullivan hanteert een rigoureus analyseproces om voor elke categorie verschillende genomineerden te beoordelen alvorens de uiteindelijke ontvangers van de prijzen vast te stellen. Vertiv blonk in alle drie categorieën uit vanwege zijn klantgerichte aanpak, de integratiemogelijkheden en veelzijdigheid van zijn technologie en zijn sterke prestaties over de hele linie.

Volgens Frost & Sullivan beschikt Vertiv over een ongekend vermogen om in te springen op marktbehoeften en klantvereisten waarin andere bedrijven nog niet voorzien. Het bedrijf gaf blijk van uitmuntendheid wat betreft de ontwikkeling van producten en oplossingen die aansluiten op de huidige marktbehoeften en de toekomstige klantbehoeften. Met een verreikende strategie voor productpositionering is Vertiv erin geslaagd om een speciale positie voor zichzelf te verwerven. Daarnaast heeft Vertiv voor aanzienlijk concurrentievoordeel binnen de datacentermarkt gezorgd. Dat geldt in het bijzonder voor de segmenten colocatie, cloud computing, enterprise en edge computing.

“Toewijding aan klanten, innovatie en uitmuntendheid in de datacentersector behoren tot de topprioriteiten van Vertiv”, zegt Rob Johnson, CEO van Vertiv. “We vinden het een eer om waardering van Frost & Sullivan te krijgen voor onze klantgerichtheid en oplossingsstrategie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.