Modeconglomeraat PVH Europe gebruikt Mendix low-code platform om marketing, HR en klantactiviteiten te digitaliseren en stroomlijnen

Een andere oplossing die werd gebouwd met Mendix is de Recertification Third Party Accounts (RTPA) app

| Mendix | 2 min | 22 juni 2022 14:32
  • Mendix-applicatie biedt transparantie in marketingbudgetten en zorgt voor visueel aantrekkelijke strategische planning van marketingactiviteiten
  • Nieuwe klantgerichte terugboekingsapp stroomlijnt restitutieproces en draagt ​​bij aan klanttevredenheid
  • Integratie met SAP biedt maximale flexibiliteit voor kernsystemen
Mendix, een Siemens-onderneming en wereldwijd leider in moderne enterprise applicatie-ontwikkeling, maakt bekend dat PVH Europe, thuisbasis van het wereldwijde hoofdkantoor van Tommy Hilfiger en de Europese kantoren van Calvin Klein, heeft gekozen voor het Mendix low-code platform. De organisatie gebruikte het platform om een ​​innovatieve serie applicaties te creëren voor het efficiënter beheren en monitoren van marketingbudgetten, terugboekingen, het on- en offboarden van tijdelijke en externe medewerkers, het beheren van projectplanningen en het stroomlijnen van de klantenservice.

Om PVH Europe te ondersteunen bij het effectiever beheren en monitoren van marketingbudgetten, ontwikkelde Mendix-partner MxBlue een applicatie om budgetten transparanter te maken en duidelijk inzicht te bieden in uitgaven om de planning op een visueel aantrekkelijke manier te optimaliseren. De Global Unified Budget Information (GUBI) app, die in vijf maanden werd gebouwd, biedt betere en meer actuele informatie, wat cruciaal is voor efficiëntie en het afleggen van verantwoording.

Een andere oplossing die werd gebouwd met Mendix is de Recertification Third Party Accounts (RTPA) app. Hiermee kan HR nauwer samenwerken met freelancers. Het on- en offboardingproces is gestroomlijnd in de app, waardoor meer betrokkenheid ontstaat bij externe medewerkers. Ook accounts en certificaten kunnen met behulp van de app worden vernieuwd.

Integreert met SAP ‘system of record’

Het team van PVH Europe ontwikkelde ook de Chargeback-app, die in slechts vier maanden werd gebouwd. De app beheert terugboekingen naar groothandelspartners en stroomlijnt automatisch retouren en afprijzingen aan het einde van het seizoen, waardoor de klanttevredenheid wordt verbeterd. Om processen te stroomlijnen, integreerde PVH Europe de nieuwe oplossingen met het SAP ‘system of record’. Een voorbeeld hiervan is de Sample Sale-app, een interne toepassing om uitnodigingen, registratie en crowd control voor sample sales te stroomlijnen, die SAP integreert met het Mendix-platform.

Alle apps zijn gebouwd door Mendix-partner MxBlue in nauwe samenwerking met PVH Europe. Door gebruik te maken van de ervaring met het Mendix-platform, kon het ontwikkelteam van PVH Europe twee extra apps bouwen en introduceren. Binnen zes weken lanceerden ze Prop Shop, een interne webshop voor winkels om promotiemateriaal te bestellen. De tweede app heet cBase, een klantinformatiedashboard dat verkoopteams ondersteunt bij de voorbereiding op klantbezoeken.

De reeks nieuwe toepassingen hebben de nauwkeurigheid van de data verbeterd en handmatige werkzaamheden zoals het controleren en corrigeren van data verminderd. Hierdoor is de efficiëntie toegenomen. Met de bouwstenen van Mendix kunnen klanten snel nieuwe apps bouwen, zodat ze kunnen experimenteren en nieuwe standaarden voor hun bedrijf kunnen definiëren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in no-code/low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst.
Meer over Mendix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.