Orange Cyberdefense en NightDragon bundelen krachten om klanten te beschermen tegen nieuwe cyberbedreigingen

Portfoliobedrijven van NightDragon kunnen zich op de Europese markt begeven en Orange-klanten kunnen cyberdreigingen voorblijven

| Orange Cyberdefense | 3 min | 23 juni 2022 13:43
Copyright: Orange Cyberdefense
Cybersecurityspecialist Orange Cyberdefense kondigt vandaag een nieuwe strategische samenwerking aan met NightDragon, een investerings- en adviesfirma die zich richt op de cybersecurity-, veiligheids-, beveiligings- en privacyindustrie. Dankzij de samenwerking kunnen de portfoliobedrijven van NightDragon zich op de Europese markt begeven en kunnen Orange-klanten met behulp van slimme technologieën en diensten de cyberdreigingen voorblijven.

Partners op een missie

Orange Cyberdefense, de cyberbeveiligingsbusinessunit van de Orange Group, heeft een wereldwijde voetafdruk met een Europese verankering. Als belangrijke speler in het Europese cyberbeveiligingsecosysteem ondersteunt Orange Cyberdefense regionale start-up-ecosystemen terwijl het wereldwijd op zoek gaat naar de nieuwste innovaties. Via deze samenwerking zullen NightDragon-ondernemingen samenwerken met de meer dan 2.500 multidisciplinaire experts van Orange Cyberdefense in 160 landen. Ze zullen daarbij ook een beroep doen op de diepgaande expertise van de organisatie op het gebied van onderzoek naar bedreigingen en inlichtingen via haar vertrouwde partnerschap met meer dan 8.500 klanten.

Volgens IDC zullen de totale uitgaven voor IT-beveiliging in Europa alleen al oplopen tot 46,4 miljard dollar in 2024, tegenover een geschatte 35,6 miljard dollar in 2021. Factoren zoals de toegenomen drang naar digitalisering en het op afstand beveiligen van belangrijke activa blijven deze sterke regionale groei aandrijven, aldus het onderzoeksbureau. Orange Cyberdefense heeft expertise in veel van deze relevante groeigebieden, zoals cloud- en applicatiebeveiliging, beheerde detectie en respons, zero trust en cybercrisisbeheer.

"Er is een enorme kans voor NightDragon-bedrijven om Europese bedrijven en organisaties in de publieke sector te voorzien van innovatieve oplossingen die hen helpen zich beter te verdedigen tegen de groeiende cyberdreigingen. We konden ons geen betere partner in deze missie voorstellen dan Orange Cyberdefense, een bewezen wereldwijde leider die NightDragon-ondernemingen zal helpen op hyperschaal te werken om zowel organisaties te ondersteunen in het huidige risicolandschap als thought leadership te stimuleren in de essentiële Europese markt", zegt Dave DeWalt, oprichter en algemeen directeur van NightDragon.

Vroegtijdige ingang

Met deze samenwerking krijgt Orange Cyberdefense vroegtijdige toegang tot innovatieve ondernemingen van NightDragon om te evalueren of ze geschikt zijn om het aanbod en de diensten van Orange Cyberdefense uit te breiden rond cyberveiligheidstechnologiegebieden. Waar directe relaties worden gevormd, zullen de ondernemingen van NightDragon profiteren van voordelen met Orange Cyberdefense, waaronder verhoogde marketingondersteuning, bedrijfsontwikkeling en technische ondersteuning om te helpen bij de gezamenlijke verkoopinspanningen. Orange Cyberdefense en NightDragon zullen ook samenwerken om regelmatig activa in hun respectieve portefeuilles te beoordelen op potentiële mogelijkheden voor co-investering in kapitaal.

"Om een veiligere digitale samenleving op te bouwen in een voortdurend dynamisch dreigingslandschap, zijn collectieve intelligentie en innovatie van cruciaal belang. Wij zijn er trots op samen te werken met start-ups, gevestigde leveranciers, klanten en de academische wereld om voortdurend een innovatief portfolio van intelligence-led security services aan te bieden. Orange Cyberdefense loopt samen met NightDragon-ondernemingen voorop op het gebied van cyberbeveiliging. Onze samenwerking stelt ons in staat om gezamenlijk opkomende, late-stage groeibedrijven te identificeren, te ondersteunen en op te schalen die kunnen helpen bij het oplossen van de grootste cyberbeveiligingsuitdagingen van onze klanten," aldus Hugues Foulon, CEO Orange Cyberdefense.

Go-to-market

Deze samenwerking breidt de mogelijkheden van NightDragon uit onder haar ND Go-to-Market business unit, een speciale set van playbooks, programma's en partnerships om de go-to-market mogelijkheden van haar portfolio te helpen versnellen. Orange Cyberdefense's toonaangevende cyberbeveiligingsdiensten zullen de bestaande go-to-market-partnerschappen aanvullen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Cyberdefense
Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity businessunit van Orange Group en biedt managed security, detectie en respons diensten aan organisaties over de hele wereld. Als dé beveiligingsprovider van Europa streven we ernaar de vrijheid te beschermen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen. Wij zijn een bedreigingsonderzoeks- en inlichtingengestuurde beveiligingsprovider die ongeëvenaarde bescherming biedt tegen huidige en opkomende bedreigingen. Met een trackrecord van meer dan 25 jaar op het gebied van informatiebeveiliging, onze onderzoekers en analisten en CyberSOC’s verspreid over de hele wereld en verkoop- en servicesondersteuning, kunnen wij wereldwijde bescherming bieden met lokale expertise en onze klanten ondersteunen gedurende de hele levenscyclus van bedreigingen.
Meer over Orange Cyberdefense
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.