Full-service digital agency Worth Systems kondigt ‘Living Lab’ aan

Om productinnovaties te versnellen

| Worth Systems | 2 min | 29 juni 2022 12:53
Gewaardeerd
Afbeelding: Ernout van der Waard (CEO en Founder Worth Systems) en Prof. Dr. Walter Baets (Chief Learning Officer van Eindhoven Engine) | Copyright: Worth Systems
Worth Systems, de full-service digital agency die organisaties verandert met technologie en talent, kondigt vandaag haar Living Lab aan. Het Living Lab is speciaal ontwikkeld om klanten en partners te ondersteunen in het versnellen van productinnovaties.

Worth Systems heeft het Living Lab ontwikkeld omdat innovatie en vernieuwing een steeds belangrijker onderdeel van een organisatie vormen. Volgens de full-service digital agency verandert onze samenleving sneller dan ooit. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat organisaties hun businessmodel continu moeten aanpassen, zodat ze hun concurrentiepositie en hun bestaansrecht niet verliezen. Bovendien zijn innovatieve organisaties vaak winstgevender als organisaties die niet innoveren.

Samenwerken in onderzoek

Het concept is gebaseerd op een flexibele vorm van samenwerking waar creativiteit, co-creatie en validatie van ideeën voorop staat. Om dit te realiseren heeft Worth Systems een speciaal ontwikkelde ruimte ingericht waar klanten en partners terecht kunnen om van elkaar te leren en ervaringen te delen. Op deze manier kunnen ze samen tot nieuwe ideeën komen en complexe uitdagingen oplossen.

Voor deelnemers biedt het Living Lab de nodige voordelen. Zo krijgen ze gratis toegang tot kennis en feedback, waardoor ze tot andere inzichten kunnen komen. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om van dichtbij te zien hoe andere deelnemers producten ontwikkelen. Bovendien biedt het ook kansen om nieuwe contacten op te doen, wat kan leiden tot nieuwe samenwerkingsverbanden of partnerships.

“Wij merken dat onze klanten en partners steeds vaker op zoek zijn naar een ‘real-life’ omgeving waar ze innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen en testen, die in de complexiteit van het echte leven en de dagelijkse praktijk kunnen overleven. Dankzij het Living Lab kunnen onze klanten aantrekkelijk blijven voor hun klanten en toekomstgericht omspringen met hun technologie,” aldus Ernout van der Waard, CEO & Founder bij Worth Systems. “Het succes van innovaties wordt niet alleen bepaald door hun technisch vernuft. Vaak zijn juist innovaties op organisatorisch en/of maatschappelijk vlak doorslaggevend. De betrokkenheid van alle stakeholders in het innovatieproces is daarom essentieel. Dankzij het Living Lab bieden wij een omgeving waar al deze stakeholder bij elkaar komen om innovaties te testen en verbeteren waardoor het proces versneld kan worden.”

Het Living Lab bevindt zich in het hoofdkantoor van Worth Systems.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Worth Systems
Worth Systems is een full-service digital agency en helpt bedrijven structureel te veranderen door optimaal gebruik te maken van technologie en talent. Het bureau maakt organisaties sterker door samen te werken aan het verbeteren van digitale producten. Niet met een traditionele ‘big bang’-aanpak en langdurige transformatie projecten, maar door direct iets te leveren waar de klant wat aan heeft. Door complexiteit uit digitale transformatie te halen kunnen klanten van Worth Systems hun bedrijf laten groeien zonder dat ze worden tegengehouden door IT.
Meer over Worth Systems
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.