Spinks - de recruitment partner voor start-ups en scale-ups - naar Nederland

Zoeken en vinden van talent door middel van een hooggewaardeerd Talent Acquisitie Programma

| Spinks | 2 min | 1 juli 2022 14:12
Afbeelding: Alaric Volkert, Growth and Partnerships Manager Spinks on Site Nederland | Copyright: Spinks
Spinks, dat de wereldwijde start-up en scale-up community helpt bij het recruiten van techtalent, heeft haar dienstverlening ook gelanceerd in Nederland. Met inmiddels 30 jaar ervaring ondersteunt Spinks on Site start-ups en scale-ups op de meest efficiënte manier bij het zoeken en vinden van talent door middel van een hooggewaardeerd Talent Acquisitie Programma.

Door Talent Managers in de organisatie te plaatsen, heeft Spinks on Site een oplossing op het gebied van recruitment die veel beter aansluit op en rekening houdt met de waarden en cultuur van de organisaties die op zoek zijn naar talent.

Robin Beattie, Managing Director bij Spinks, reageert: “Onze Spinks on Site service is snel gegroeid in de afgelopen twee jaar en wij zijn verheugd om onze dienstverlening ook naar Nederland te brengen. Start-ups en scale-ups krijgen te maken met veel uitdagingen op hun groeipad, voornamelijk bij het aantrekken van het juiste talent. Wij kunnen hen perfect helpen met onze Spinks on Site oplossing.”

“Het aantal start-up organisaties in Nederland is het laatste decennium explosief gestegen. Gezien Spinks on Site in de UK al een groot aantal successen heeft behaald, is het introduceren van deze service in de Nederlandse markt de volgende logische stap voor ons”, vervolgt hij.

“Spinks on Site naar Nederland brengen vind ik fantastisch, gezien onze bloeiende tech en start-up community. Samenwerken met start-ups en scale-ups hier in Nederland betekent dat wij kunnen helpen met het vinden van het juiste talent om hun vaak torenhoge ambities waar te maken, wat geweldig is”, zegt Alaric Volkert, Growth and Partnerships Manager Spinks on Site Nederland.

Spinks on Site is inzetbaar voor diverse organisaties in de UK, Duitsland en Nederland.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Spinks
Over Spinks
Spinks is de recruitment partner voor de start-up en scale-up community wereldwijd en onderdeel van Nash Squared. Dankzij een jarenlange ervaring, heeft Spinks een rijke geschiedenis en een uitgebreid wereldwijd netwerk om organisaties te ondersteunen in de groei van teams in een zeer competitieve markt.
Meer over Spinks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.