Tableau kondigt innovaties aan om data sneller en efficiënter te kunnen analyseren

Eerder deze week maakte Tableau de nieuwste versie van Tableau bekend

| Tableau | 1 min | 1 juli 2022 14:59
Copyright: Tableau
Tableau 2022.2 brengt nieuwe mogelijkheden die het voor iedereen makkelijker maken om data te gebruiken, inclusief efficiëntere voorbereiding van data en snellere analyse. Deze aankondiging omvat de eerste reeks aan productinnovaties die zijn bekendgemaakt tijdens Tableau Conference 2022.

Hieronder lees je de belangrijkste vernieuwingen in Tableau 2022.2:
  • Lees over data-inzichten. Genereer geautomatiseerde dashboard-samenvattingen in natuurlijke taal met Data Stories om context toe te voegen voor zakelijke gebruikers.
  • Vind sneller content. Bekijk voorgestelde content en eerdere zoekopdrachten in Tableau Cloud's nieuwe Quick Search-functie om tijd te besparen en sneller tot waardevolle inzichten te komen.
  • Volg uw belangrijkste data. Bewerk en transformeer bestaande metrics in dynamische KPI’s op basis van historische vergelijkingen, constante vergelijking op basis van status, en aangepaste datumbereiken.
  • Bouw gestroomlijnde Prep flows. Vereenvoudig verbindingen met uitgebreide opties voor wildcard union. Specificeer de kolomvolgorde met drag and drop, en handhaaf de volgorde in de hele Prep flow.
  • Geef een vliegende start aan uw analyse. Browse door en maak gebruik van Connectors, Dashboard Extensions en Accelerators direct in Tableau Desktop met de in-product Exchange.
  • Automatisch opslaan in de browser. Bewerk zonder angst om werk te verliezen, dingen kapot te maken of voortijdig te delen. Tableau Cloud bewaart nu bestaande werkmapwijzigingen in een ongepubliceerde draft.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tableau
Tableau is software voor business intelligence waarmee mensen hun gegevens kunnen zien en begrijpen. Onze producten veranderen de manier waarop mensen gegevens gebruiken om problemen op te lossen. We maken het analyseren van gegevens snel en gemakkelijk, mooi en nuttig. Het is software voor iedereen.
Meer over Tableau
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.