Een nieuw Europees evenement over digitale transformatie en automatisering in de industrie

ROKLive EMEA 2022

| Rockwell Automation | 3 min | 4 juli 2022 21:45
Copyright: Rockwell Automation
Rockwell Automation, een van de grootste aanbieders van industriële automatisering en digitale transformatie wereldwijd, heeft het programma van haar nieuwe Europese evenement, ROKLive EMEA 2022, bekendgemaakt. Het evenement vindt plaats van 24 tot en met 27 oktober in het Zweedse Göteborg. Aanmelden voor het evenement is vanaf nu mogelijk.

ROKLive EMEA 2022 wil experts en innovators op het gebied van operations, onderhoud, engineering en technologie in de industrie bij elkaar brengen om samen te onderzoeken hoe de intelligente devices, software, oplossingen en diensten van Rockwell Automation de industriële automatisering veranderen.

Tijdens het vierdaagse evenement verzorgen professionals uit de sector talrijke sessies. De deelnemers krijgen volop gelegenheid om kennis te maken met inspirerende thoughtleaders en technologische innovaties. Die zullen hen in staat stellen om hun strategie voor smart manufacturing en digitale transformatie te versnellen en hen laten zien, hoe ze optimaal van de oplossingen van Rockwell Automation en het PartnerNetwork™ ecosysteem kunnen profiteren.

The Connected Enterprise

Sachin Mathur, directeur software en besturing van Rockwell Automation in EMEA, zei: "We zijn niet alleen verheugd, dat we zo'n groot evenement naar Europa hebben kunnen halen, maar ook dat het een live evenement met persoonlijk contact is. Dat is belangrijk voor de interactie tussen klanten, partners, domeinexperts en andere belanghebbenden. De agenda van dit jaar is gevuld met presentaties over de nieuwste trends en mogelijkheden met betrekking tot cloud- & SaaS-oplossingen, data-analytics, operations management, intelligent devices, productiedata en procesbesturing. Dit zijn allemaal kernfundamenten voor de productie en de ondersteuning van werknemers in een Connected Enterprise.”

Dit zijn de programma-onderdelen van ROKLive EMEA 2022:
  • Keynote-presentaties: ROKLive EMEA begint elke dag met een inspirerende keynote over strategie en visie voor digitale transformatie. Samen met gastsprekers belicht Rockwell Automation de noodzaak van investeringen in innovatie en de resultaten daarvan.
  • Ruim 125 interactieve sessies: Beleef interactieve sessies over de nieuwste oplossingen voor industriële transformatie en best practices. Door middel van technische trainingen, praktijkgerichte labs en interactieve discussies leren deelnemers van productiemanagers, industrie-experts en collega’s.
  • The Connected Enterprise Expo: Bezoek The Connected Enterprise Expo en bekijk demo’s van de IT- en OT-innovaties van Rockwell Automation en haar partners. Op de Expo worden de nieuwste ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden op het gebied van industriële en productietransformatie gepresenteerd.
  • Netwerken : Leg persoonlijk contact met honderden professionals die alles weten over industriële technologie en automatisering.
"We gaan vooruitblikken op nieuwe producten die in het nieuwe fiscale jaar worden gelanceerd. Denk bijvoorbeeld aan ons vernieuwde Kinetix®- en PowerFlex®-aanbod. Of aan onze sensoren, industriële componenten en gedistribueerde I/O-lijnen", aldus Dirk Den Haese, directeur intelligent devices bij Rockwell Automation. "We gaan echt hele leuke dingen laten zien."

"Uit gesprekken met klanten weten we dat er een enorme behoefte bestaat om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen", besluit hij. "Ons evenement is de ideale gelegenheid voor klanten en partners om hun technische kennis te vergroten, best practices te delen en samen zakelijke kansen te verkennen.”

ROKLive EMEA 2022 vindt plaats van 24 tot en met 27 oktober in de Gothia Towers in Götenborg.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rockwell Automation
Rockwell Automation Inc. (NYSE: ROK), is een van de wereldwijde leiders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie. Het bedrijf verbindt de vindingrijkheid van mensen met de mogelijkheden van de technologie, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. 
Allen-Bradley, ControlLogix, Kinetix, PlantPAx en PowerFlex zijn handelsmerken van Rockwell Automation.
Meer over Rockwell Automation
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.