Intercoms van 2N nu volledig te integreren met Johnson Controls C-CURE 9000 beveiligingssysteem

Dit partnership biedt een reeks voordelen voor beveiligingsoperators

| 2N | 2 min | 5 juli 2022 10:00
Copyright: 2N
  • 2N is lid geworden van Johnson Controls Security Products Connected Partner Programma
  • Naadloze integratie van 2N intercoms met C•CURE 9000® system gegarandeerd
2N Telekomunikace, internationale marktleider in IP intercom systemen, is lid geworden van het Johnson Controls Security Products Connected Partner Program, waardoor de naadloze integratie van 2N’s intercoms met de meer dan 300 devices en technologieën die onderdeel zijn van het Johnson Controls C-CURE 9000®-systeem, gegarandeerd is.

Dit partnership biedt een reeks voordelen voor beveiligingsoperators, waaronder:
  • Een duidelijke grafische interface waarmee de operator een oproep kan starten met personen die voor de entree van het gebouw staan
  • 24/7 monitoring van de status van gekoppelde apparaten en van oproepen en beveiligingsalarmen in het logboek - alles duidelijk weergegeven via pictogrammen op een grafische plattegrond van het gebouw
  • De praktische mogelijkheid om de centrale deur rechtstreeks vanuit het hoofdstation te openen
  • Verbeterde efficiëntie dankzij notificaties en de automatische koppeling van gebeurtenissen van de intercom aan de toegangscontrole, het video management en andere systemen.
Voor installateurs betekent dit:
  • Directe integratie van de producten van 2N met C•CURE via de 2N Plugin voor C•CURE
  • Oproepen tussen de intercom en het hoofdstation kunnen tot stand worden gebracht via een directe SIP-oproep of met SIP Proxy
  • De geavanceerde koppeling van alarmmeldingen van de intercom (bv. oproepstatus, het openen van de intercom of bewegingsdetectie) aan acties in andere C-CURE systemen (bv. meldingen op het display, het starten van een pop-up of het opnemen van videobeelden).

Hans van Moorsel, Business Development Manager Nederland bij 2N licht toe: "Op basis van ons recente onderzoek bij meer dan 120 distributeurs, systeem integrators en installateurs die wereldwijd actief zijn, is de overstap naar een systeem met betere integratiemogelijkheden een van de belangrijkste redenen om een bestaand toegangscontrolesysteem te updaten. Johnson Controls C-CURE 9000 is één van de top beveiligingssystemen op de markt en dit partnerschap geeft een groot scala aan nieuwe integratiemogelijkheden. Het zal distributeurs, systeem integrators en installateurs helpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar slimmere en meer complete beveiligingsoplossingen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over 2N
2N is wereldmarktleider op het gebied van IP-toegangscontrolesystemen. 2N heeft een voortrekkersrol gespeeld voor wat betreft innovatie in deze sector, met de ontwikkeling van 's werelds eerste IP-intercom in 2008 en de eerste LTE/4G-intercom tien jaar later. Het portfolio van 2N omvat intercoms, antwoord- units en toegangscontrolesystemen. 2N is gespecialiseerd in de residentiële sector en biedt producten die geschikt zijn voor Bluetooth, smartphone en tablet. Design wordt bij 2N net zo serieus genomen als innovatie - zoals blijkt uit de Red Dot en iF Design Awards die het bedrijf won.
Meer over 2N
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.