Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Werkzaamheden met name gericht op het versterken van de positionering in respectievelijk Nederland en België

| Whizpr | 2 min | 5 juli 2022 12:16
Descartes Systems Group, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Whizpr en All Colors of Communication geselecteerd als partner op het gebied van PR en contentcreatie. De activiteiten van Whizpr en All Colors of Communication richten zich met name op het versterken van de positionering in respectievelijk Nederland en België.

Shana Van de Peer, Public Relations & Marketing Communications Specialist bij Descartes: “Door een combinatie van innovatieve technologie, waardevolle handelsinformatie en de omvang van ons netwerk bieden we een breed scala cloud-gebaseerde oplossingen voor logistiek en supply chain management. We hebben voor de tandem All Colors of Communication en Whizpr gekozen omdat we partners zochten die onze markt en onze business begrijpen en dit weten te vertalen naar onze doelgroepen. Daarnaast beschikken zij over het netwerk en de kunde om onze verschillende oplossingen met pakkende content bij onze doelgroepen onder de aandacht te brengen.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “We zijn blij dat we Descartes aan ons klantenbestand kunnen toevoegen. Het is een bedrijf met een indrukwekkende historie en een mooi portfolio. Elke samenwerking met een klant begint bij het begrijpen en goed kunnen vertellen van het verhaal, zo ook bij Descartes. Door onze kennis van de markt en onze geïntegreerde aanpak op het gebied van contentcreatie en PR hebben wij er alle vertrouwen in dat we Descartes kunnen ondersteunen in het versterken van hun positionering en het verstevigen van hun marktpositie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Whizpr
Whizpr is een specialist in PR, Content Marketing & Digital Marketing.
Meer over Whizpr
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.