Eaton gekozen als preferred supplier UPS’en voor RH Marine

Samenwerking draait om levering van hoogwaardige marine UPS’en voor superjachten en andere complexe schepen

| Eaton | 2 min | 6 juli 2022 16:55
Copyright: RH Marine
Powermanagementbedrijf Eaton is door RH Marine gekozen als voorkeursleverancier van marine UPS’en voor superjachten en andere complexe schepen. Met een breed aanbod aan modellen zorgt Eaton dat de engineers van RH Marine ondanks alle uitdagingen die bij deze schepen komen kijken hoogwaardige oplossingen kunnen realiseren.

RH Marine is een toonaangevende systeemintegrator en innovator van elektrische en automatiseringssystemen in de maritieme industrie. Het bedrijf levert op maat gemaakte oplossingen voor complexe schepen en superjachten voor klanten over de hele wereld. Daarvoor werkt RH Marine samen met een scala aan leveranciers - waaronder Eaton.

De keuze voor Eaton als preferred supplier is grotendeels gemaakt op basis van de samenwerking tussen de twee organisaties. Marcel Lindhout, Procurement Manager bij RH Marine: “Zij geven aandacht aan de dingen die er echt toe doen. Prijs/kwaliteit is tegenwoordig vrij transparant. Het draait steeds meer om dienstverlening en meerwaarde. Ik koop niet alleen UPS’en bij Eaton. Ik krijg ook zekerheid en betrouwbaarheid”

Een UPS voor maritiem gebruik moet aan andere eisen voldoen dan modellen voor landgebonden gebruik. Zo moet een maritieme UPS bestand zijn tegen vibraties en mogelijke temperatuurschommelingen. Ook is er vaak sprake van ruimtegebrek, waardoor het lastig is om een UPS gemakkelijk een plek te geven. Zelfs de algemene stroomvoorziening is een uitdaging. Een schip draait doorgaans op generatoren die zijn gekoppeld aan de motoren. Dit kan zorgen voor fluctuaties in het voltage, wat problemen op kan leveren bij gevoelige apparatuur.

Eaton levert verschillende modellen van hun UPS’en, waaronder de 9PX marine, 93PS marine, 9PHD marine en de 9395 marine. Deze UPS’en voldoen aan alle eisen voor maritiem gebruik. “De techniek moet sluitend zijn en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben, maar het relationele aspect is net zo belangrijk in onze keuze van leverancier”, zegt Lindhout. “Vakkennis is daarbij onmisbaar. Als onze engineers een vraag hebben, moeten ze iemand kunnen spreken die snapt wat er aan de hand is. Bij Eaton weten we dat dit goed zit.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Eaton
Eatons Electrical Sector (NYSE:ETN) is een wereldleider met expertise in energiedistributie en -beveiliging, noodstroomvoorziening, besturing en automatisering, verlichting en beveiliging, gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen, oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden en engineering services. Via wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrotechniek.

Eaton helpt met energie-efficiënte oplossingen onze klanten op een doeltreffende manier elektrische, hydraulische en mechanische kracht op een meer betrouwbare, veiligere en duurzamere manier te beheren. Het bedrijf is toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het milieu door het gebruik van powermanagementtechnologieën en -diensten.
Meer over Eaton
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.