TomTom levert kaart API’s en SDK’s aan Verizon

De locatietechnologiespecialist breidt bestaande samenwerking uit

| TomTom | 2 min | 15 april 2020 11:32
TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, levert kaart API’s en SDK’s aan Verizon, die deze gaat integreren in hun aanbod van locatiediensten. Hiermee wordt het voor de developer community makkelijker om het platform te integreren en erop voort te bouwen. TomTom maakte vandaag ook de cijfers van het eerste kwartaal van 2020 bekend.

De overeenkomst tussen TomTom en Verizon is een uitbreiding van de bestaande samenwerking, waarbij TomTom locatiegebaseerde diensten levert om het huidige pakket aan locatiegebaseerde gegevens, navigatie en inlichtingen van Verizon te verbeteren.

"We kijken ernaar uit om door te bouwen aan onze product suite en deze verder te ontwikkelen met de technologie van TomTom", zegt Jeff Frantz, Executive Director van Verizon Location Services. "De uitbreiding van onze samenwerking versterkt onze toewijding om de beste locatietechnologie te leveren voor Verizon en aan onze klanten.”

Anders Truelsen, Managing Director bij TomTom Enterprise: "We zijn vastbesloten om het developers zo makkelijk mogelijk te maken om toegang te krijgen tot onze kaart API's en SDK's. We zijn dan ook heel enthousiast dat Verizon producten van TomTom aanbiedt aan hun klanten die locatiediensten leveren.”

In het laatste kwartaal van 2019 kondigden TomTom en Verizon ook een innovatieproject aan met als doel om met de 5G Ultra Wideband van Verizon en TomTom’s HD-kaarten, kruispunten veiliger te maken voor hulpdiensten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over TomTom

TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten. Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met toonaangevende partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.
Meer over TomTom

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.