Qlik vergemakkelijkt integratie analytics in de cloud

Nieuwe programma’s sluiten aan bij Qlik Sense- en QlikView-klantstrategieën om cloudgebaseerde analyses uit te breiden

| Qlik | 2 min | 15 april 2020 19:22
Copyright: Qlik
Qlik introduceert nieuwe programma’s die klanten meer keuze bieden en het eenvoudiger, gemakkelijker en kosteneffectiever maken om analytics in de cloud te integreren. De nieuwe programma's bevatten nieuwe ‘packaging’ van Qlik Sense Enterprise met SaaS-only en Client-Managed opties. Daarnaast kunnen QlikView-klanten rechtstreeks Qlik Sense Enterprise SaaS gebruiken met de mogelijkheid om hun QlikView-documenten in de cloud te hosten.

"Klanten halen graag profijt uit de schaalgrootte en kostenefficiëntie van analytics in de cloud. Tegelijkertijd willen ze gebruikmaken van augmented en actionable analytics om inzichten om te zetten in acties", aldus James Fisher, Chief Product Officer bij Qlik. “Ons nieuwste Qlik Sense-aanbod en ons nieuwe Analytics Modernization Program zijn onder meer rechtstreeks gericht op het helpen van QlikView-klanten naar de cloud. Daardoor is het voor elke Qlik-klant eenvoudiger om cloudgebaseerde analytics toe te passen, te benutten en te profiteren van nieuwe kunstmatige intelligentie en cognitieve technologieën in hun gehele organisatie.”

Het Analytics Modernization Program biedt de klanten van QlikView:
  • Uitgebreide toegang tot moderne Business Intelligence (BI)-mogelijkheden die mogelijk worden gemaakt via Qlik Sense, zoals beheerde selfservice en uitgebreide mogelijkheden rondom augmented intelligence;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van eerdere QlikView-investeringen en het vermijden van de kosten voor herontwikkelingen en onderbrekingen bij het integreren van moderne cloudanalyses, allemaal in hun eigen tempo;
  • Een lagere Total Cost of Ownership van Qlik door de implementatie op SaaS en het automatiseren van licentiebeheer en rechten.
Qlik Sense-klanten profiteren ook van een breed scala aan nieuwe functies in de Qlik Sense-release van april, waarmee ze de integratie van analytics via de cloud kunnen uitbreiden. Nieuwe elementen zijn onder andere acht nieuwe visualisatie- en dashboardverbeteringen, het rechtstreeks delen van grafieken en meldingen in de beheerconsole, verbeterde data file management en dataverbindingen voor data flow naar individuele Qlik Sense-workflows.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Qlik

Qlik werkt elke dag aan een datavaardige wereld, waarin iedereen data in kan zetten om betere beslissingen te nemen en elke mogelijke uitdaging op te lossen. Alleen Qlik biedt end-to-end, realtime oplossingen voor data-integratie en -analyse die organisaties helpt toegang te krijgen tot hun data en deze om te zetten in waarde. Bedrijven gebruiken Qlik om dieper in het gedrag van hun klanten te duiken, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, nieuwe winstmogelijkheden aan te boren en risico's en beloningen tegen elkaar af te wegen.
Meer over Qlik

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.