ASUS Republic of Gamers Zephyrus G14 gaminglaptop is nu verkrijgbaar in Nederland

Maximaal uitgerust met NVIDIA® GeForce® RTX 2060 met ROG Boost, 16GB werkgeheugen en een AMD Ryzen™ 9 4900HS Processor

| ASUS | 3 min | 15 april 2020 21:48
Afbeelding: ASUS ROG Zephyrus G14 | Copyright: ASUS
SAMENVATTING
  • Ultieme draagbaarheid: De behuizing is ongelooflijk dun en de laptop heeft een gewicht van slechts 1.6 kilogram. Hij is daardoor gemakkelijk mee te nemen en biedt dankzij USB-C™ opladen en supersnelle WiFi 6 de flexibiliteit en snelheid om overal efficiënt te werken.
  • Premium power: Maximaal uitgerust met een AMD Ryzen™ 9 4900HS-processor om multitasking, contentcreatie en meer te versnellen.
  • Een lust voor het oog: De beschikbare uitvoering in Moonlight White steelt gegarandeerd de show. 
  • Extreem hoge kleurnauwkeurigheid: PANTONE®-gevalideerd, kleuraccuraat scherm van maximaal 120Hz. Ook is er een optie beschikbaar met WQHD. 
Vandaag heeft ASUS Republic of Gamers (ROG) de stijlvolle Zephyrus G14-gaminglaptop uitgebracht in Nederland. De krachtigste 14-inch gaming laptop ter wereld maakt premium functies, zoals een ultradunne vormfactor en een krachtige nieuwe processor (maximaal een AMD Ryzen™ 9 4900HS-processor) beschikbaar voor een breder publiek. De laptop is nu verkrijgbaar met een Moonlight White-afwerking.

Ultradunne gaminglaptops hebben meestal ook een premium prijskaartje, vanwege het feit dat het moeilijk is om goede prestaties en een goede koeling in een behuizing die dunner is dan 20 millimeter te krijgen. ROG heeft hard gewerkt om de premium-categorie toegankelijker te maken, vooral voor studenten, freelancers en creators die krachtige laptops nodig hebben en overal mee naartoe willen nemen.

De meest krachtige 14-inch gaminglaptop ter wereld 

Voor de Zephyrus G14 is samengewerkt met AMD om speciale versies van zijn nieuwe CPU's, die zuiniger zijn en bovendien minder warm worden, in deze laptop te verwerken. Doordat de laptop maximaal is uitgerust met Ryzen™ 9 4900HS CPU en 16 GB ( 8GB + 8GB ) DRAM DDR4 3200 werkgeheugen is hij in staat om gaming naar een hoger niveau te tillen en om multitasking en contentcreatie efficiënter te maken. De batterijduur van de Zephyrus G14 is meer dan tien uur en ook is hij snel op te laden aan de hand van USB Type-C.

Het is erg ingewikkeld om met deze baanbrekende onderdelen peak performance te behalen in een machine die zó compact is. Ondanks dat de behuizing slechts 17.9mm dun is, is het gelukt. Dit komt doordat de Zephyrus G14 ook beschikt over zorgvuldig op maat gemaakte koeling die het beste uit de nieuwe processoren van AMD haalt. Het doorvoeren van de Intelligent Cooling-filosofie zorgt ervoor dat het systeem de juiste features en systeeminstellingen combineert om de gebruiker de beste ervaring te bieden, ongeacht wat hij uitvoert. De koeling verschoont zichzelf en voorkomt de ophoping van stof, waardoor de machine ook op de lange termijn kan blijven presteren op topniveau.

Voor meer informatie over de Zephyrus G14 ga je naar: https://www.rogbenelux.nl/zephyrus-g14/

Beschikbaarheid en prijs

  • De ASUS Zephyrus G14 is nu verkrijgbaar in Nederland via ParadigitAlternate, Bol.com, MediaMarkt en in de ASUS eShop vanaf €1.549.-
  • De volledige spec sheet is te vinden in de bijlagen. Daar is ook het originele aankondigingsbericht te vinden voor meer details.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ASUS

ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.