HP brengt creativiteit tot leven met nieuwe laptops voor professionals en consumenten en introduceert HP Quickdrop

HP’s Create Ecosystem bevat ‘s werelds eerste mobiele workstation met gerecycled materiaal

| HP | 2 min | 17 april 2020 17:55
Copyright: HP
HP Inc. onthulde gisteren de nieuwste Z by HP mobiele workstation en aanvullingen op het HP ENVY portfolio – ontworpen door grensverleggende ontwerpers. De HP ZBook Studio, HP ZBook Create en de HP ENVY 15 zijn de laatste toevoegingen aan het HP Create Ecosystem, gelanceerd op Adobe MAX in 2019.
 
De krachtige line-up stelt alle soorten ontwerpers, waaronder consumenten, prosumenten en professionals, in staat om digitale concepten en ideeën vast te leggen, te creëren en tot leven te brengen. Voorheen konden ontwerpers kiezen tussen zware workstations of gaming apparaten om de kracht te vinden die ze nodig hebben voor werk of recreatie. Vandaag de dag verlegt HP de grenzen van techniek en creatieve productiviteit door fotografen, vloggers, grafisch ontwerpers, architecten, filmmakers en iedereen daartussenin in staat te stellen meer te bereiken dan ooit. 

“We blijven leren hoe we ons kunnen aanpassen aan nieuwe manieren van werken en leren in deze tijden. Toch blijft één ding constant: iedereen is een ontwerper en heeft de juiste middelen nodig om zijn of haar creaties tot leven te brengen", zegt Alex Cho, directeur, Personal Systems, HP Inc. "Of het nu gaat om de ZBook Studio, de krachtigste workstation van dit formaat, of de ENVY 15 met thermische oplossingen binnen de gaming-klasse, HP geeft professionele ontwerpers en iedereen die wil creëren de kracht en veelzijdigheid die nodig is om hun passie te volgen.”

Met een rijke geschiedenis aan PC-innovaties voor de creatieve gemeenschap is HP de ideale technologiepartner voor de volgende generatie ontwerpers. Voor Gen Z ontwerpers is de praktijk van creativiteit intuïtief, zij hebben een apparaat nodig om hun ideeën zo snel mogelijk tot leven te brengen. Voor professionele ontwerpers, die ontwerpen, modelleren of coderen, zijn de mogelijkheden van Z by HP perfecte kleine vormfactor powerhouse oplossingen voor intensieve taken. Het HP ENVY portfolio, inclusief de nieuwste ENVY 15, is gebouwd voor de hedendaagse consument en prosumenten die regelmatig foto's en video's bewerken of grafische of webdesigns ontwikkelen.
 
"Creatievelingen hebben de kracht nodig om overal te werken", zegt Bob Pette, vice-president en algemeen directeur van professionele visualisatie, NVIDIA. "Versneld door NVIDIA Quadro en GeForce RTX GPU's en ondersteund door NVIDIA Studio drivers, HP's ZBook Studio, leveren ZBook Create en ENVY 15 de prestaties, mobiliteit en betrouwbaarheid die ontwerpers wensen.”
 
HP's ZBook Studio, ZBook Create en ENVY 15 laptops met RTX GPU's zijn onderdeel van NVIDIA's RTX Studio programma, met acceleratie voor veeleisende ray-traced rendering en creatieve AI-workloads, en Studio-drivers voor uitstekende betrouwbaarheid.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over HP

HP Inc. (NYSE: HPQ) creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.
Meer over HP

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.