Chris Hazewinkel benoemd tot CEO van Computest Services BV

| Computest | 2 min | 20 april 2020 17:58
Afbeelding: Chris Hazewinkel, CEO van Computest | Copyright: Computest
Computest, specialist op het gebied van security, performance en geautomatiseerd functioneel testen, heeft Chris Hazewinkel aangesteld als CEO van Computest Services BV. In zijn nieuwe rol is Hazewinkel verantwoordelijk voor het versterken en uitbouwen van de marktpositie van Computest Services BV, waar naast cyber security-diensten ook de activiteiten voor software performance en compliance onder vallen. De toetreding van Chris Hazewinkel tot de directie van Computest is een strategische stap om de groei te versnellen en het bedrijf sterker en breder te positioneren.

Met Hazewinkel haalt Computest een ervaren leider met een sterk track record in huis. Zo was hij als managing director van onder meer Easynet Global Services en Onepoint verantwoordelijk voor het opzetten en succesvol implementeren van een groeistrategie. Hazewinkel heeft veel ervaring in het ontwikkelen en uitbouwen van ondernemingen, IT-business modellen, optimalisatie en overnames en fusies. Voordat hij bij Computest in dienst trad was hij onder meer oprichter en CEO van het in Los Angeles gevestigde HUP (Humans Unlocking Potential). Hier begeleidde Hazewinkel internationale bedrijven die de stap zetten naar de Amerikaanse markt.  

Computest telt ruim 100 ervaren, met name technisch, specialisten. Het is de enige en grootste partij in Nederland die zowel diensten voor security assurance, applicatie performance en functioneel testen aanbiedt. Met het aanstellen van een aparte CEO voor Computest Services BV wil het bedrijf zich meer focussen en positioneren als de partij die organisaties volledig ontzorgt als het gaat om security, business-risico’s en compliance.”

Veel potentieel om te groeien

Hartger Ruijs, CEO en oprichter van Computest: “De kennis en uitgebreide ervaring die Chris heeft opgedaan maar ook zijn persoonlijkheid sluiten naadloos aan bij wat onze organisatie nodig heeft om verder te groeien. We hebben een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en er is veel potentieel in de markt. Ik zie ernaar uit om deze kansen samen met Chris te verzilveren en onze positie als meest innovatieve en vooruitstrevende partij op het gebied van cybersecurity verder te verstevigen.”

“Computest is een ambitieus bedrijf met enthousiaste mensen”, vindt Hazewinkel. “Op het gebied van security- en performance-diensten hebben we een onderscheidende positie met specialisten die zich tot de Champions League mogen rekenen. Verder vind ik het mooi om te zien dat we ons niet alleen op projecten bij klanten richten, maar dat Computest ook maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt met pro-deo onderzoek naar cyber-kwetsbaarheden. Ik ben trots om als CEO bij te mogen dragen aan de groei van het bedrijf, Computest steviger te positioneren als leider en samen met het team te bouwen aan een succesvolle toekomst.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Computest

Over Computest

Computest is opgericht in 2005 en is de enige specialist in Nederland die het complete portfolio aanbiedt op het gebied van performance, security en geautomatiseerd functioneel testen. Het bedrijf helpt met een geïntegreerde benadering organisaties en instellingen in onder meer de financiële sector, de e-commerce- en mediabranche en bij de overheid, de prestaties en beveiliging van hun applicaties en digitale netwerken te optimaliseren. 
Meer over Computest

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.