SER Group stelt kosteloos pragmatische Doxis4 Universal Workspace SaaS-oplossing beschikbaar

| SER Group | 3 min | 20 april 2020 20:29
Afbeelding: Doxis 4 Workspace | Copyright: SER Group
SER Group helpt bedrijven en hun medewerkers bij het faciliteren van digitaal werken op afstand met de Universal Workspace SaaS-oplossing. Werknemers die in deze tijden vanuit huis en in verspreide teams moeten werken, kunnen overal en zonder haperende media hun taken en documenten eenvoudig en duidelijk organiseren en delen. Er kan traceerbaar aan taken en documenten worden gewerkt, zowel intern als ook met externe gebruikers zoals klanten en leveranciers. Het aanbod is vier weken geldig.

De huidige situatie laat duidelijk zien hoe belangrijk digitale processen zijn om de bedrijfsvoering draaiend te houden, om beschikbaar te zijn voor klanten en leveranciers en om in teams samen te werken aan projecten.

Het thuiskantoor is de afgelopen weken voor veel mensen een noodzakelijke realiteit geworden. Maar de ervaring leert dat de overgang van on-premise naar thuiskantoor niet altijd naadloos verloopt. Goedkeuringen per e-mail kunnen tijdrovend zijn en zijn vaak niet traceerbaar. Samenwerking wordt lastig wanneer interne of externe afdelingen niet zijn aangesloten op dezelfde systemen en geen toegang hebben tot de noodzakelijke content. En compliance-regels blijven van kracht ook nu werknemers vanuit huis werken in plaats van op kantoor.

“Bedrijven die hebben geïnvesteerd in digitalisering en die functionele toegang kunnen bieden tot bedrijfskritische informatie en controle hebben over het vervolgproces, zijn in het voordeel. Geen enkel bedrijf kan het zich veroorloven dat bestellingen vastlopen of dat de relaties met klanten en leveranciers eronder lijden, omdat medewerkers plotseling geen toegang meer hebben tot informatie”, zegt Stefan Zeitzen, Chief Sales Officer bij SER Group.

"Met dit aanbod helpen we organisaties deze hindernis te overwinnen. We bieden een virtuele ruimte voor samenwerking, breken informatiesilo's in bedrijven open en maken snelle, eenvoudige interdisciplinaire processen mogelijk over de grenzen van afdelingen. Bedrijven die net met digitalisering zijn begonnen, kunnen in dit soort uitzonderlijke omstandigheden geen grote projecten starten. Wat ze nodig hebben, is een pragmatische aanpak die hen helpt de business snel te hervatten.”

“De nieuwe Universal Workspace is een eenvoudige, maar zeer capabele Software as a Service (SaaS) applicatie. Het biedt bedrijven een oplossing waarmee medewerkers snel op afstand kunnen blijven werken. Het is meteen klaar voor gebruik en maakt geen onnodig gebruik van IT-middelen”, aldus Zeitzen.

Universal Workspace is intuïtief te bedienen. Gebruikers creëren individuele of teamwerkplekken voor klanten, leveranciers of gedeelde projecten. Drag and drop van documenten, notities en taken naar de werkruimte is mogelijk en medewerkers kunnen andere gebruikers uitnodigen om zich bij hen aan te sluiten en de benodigde autorisaties toewijzen. Alle deelnemers beschikken over dezelfde actuele informatie.

Universal Workspace is een eenvoudige en pragmatische manier om de basis te leggen voor digitaal werken op afstand en biedt directe toegang tot digitaal samenwerken. Het kan op elk moment worden gekoppeld aan bestaande Doxis4-toepassingen om de gegevens daarin te synchroniseren met een centrale Doxis4-bedrijfsoplossing.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SER Group

SER is een toonaangevende softwareleverancier in de internationale enterprise content management (ECM) en content services markt. Meer dan vijf miljoen gebruikers werken dagelijks met het Doxis4 ECM Platform van SER. Gebaseerd op de uniforme ECM, BPM, samenwerkings- en cognitieve diensten van SER ontwerpen (middel)grote organisaties en de publieke sector digitale oplossingen voor hun intelligente informatie- en procesbeheer.
Meer over SER Group

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.