Logitech G introduceert de G203 LIGHTSYNC - een betaalbare gamingmuis met prestaties op topniveau

Klassiek ontwerp geoptimaliseerd voor veelzijdigheid, prestaties en comfort

| Logitech | 2 min | 21 april 2020 10:46
Afbeelding: De Logitech G G203 LIGHTSYNC | Copyright: Logitech
Logitech G, een merk van Logitech en toonaangevende fabrikant als het gaat om nieuwe gamingtechnologieën en -gear, heeft vandaag de G203 LIGHTSYNC gamingmuis onthuld. Deze nieuwe gamingmuis biedt een klassiek ontwerp, veelzijdigheid én prestaties van het allerhoogste niveau. En dat alles voor een voordelige prijs.

"Met de toename van het aantal gamers wilden we een muis ontwikkelen die gamers van alle leeftijden en van over de hele wereld toegang geeft tot enkele van onze meest innovatieve technologieën", zei Ujesh Desai, vice president en algemeen manager van Logitech gaming. "De Logitech G203 LIGHTSYNC gamingmuis biedt hoogwaardige technologie, RGB-verlichting en veel comfort in een beproefd ontwerp. Deze muis helpt je zeker bij het verslaan van je tegenstanders."

De Logitech G203 LIGHTSYNC gamingmuis heeft een klassiek en beproefd ontwerp met zes knoppen, die standaard kunnen worden gebruikt of volledig kunnen worden geconfigureerd om bepaalde in-game handelingen te vereenvoudigen. Daarnaast bevat de nieuwe gamingmuis een tot wel 8000 DPI instelbare sensor die de grootst mogelijke nauwkeurigheid, trackingsnelheid en consistentie levert.

De RGB-verlichting van de G203 LIGHTSYNC bevat een palet tot wel 16,8 miljoen kleuren en verschillende helderheidsniveaus, waardoor het onder andere mogelijk is om een ??‘regenboog’-lichteffect weer te geven.

De gamingmuis communiceert met maximaal 1.000 reacties per seconde - acht keer sneller dan standaardmuizen - zodat de respons op het scherm vrijwel onmiddelijk is wanneer je de muis gebruikt. De metalen veerknoppen zijn precies zo gespannen om de ervaring nog verder te verfijnen: de linker- en rechtermuisknop staan hierdoor te allen tijde klaar om ingedrukt te worden. Dit levert een uitzonderlijk klikgevoel, responsiviteit en consistentie op.

Om gamers te helpen het maximale uit hun uitrusting te halen, kan de G203 LIGHTSYNC worden geprogrammeerd met de Logitech G HUB-software. Deze geavanceerde software heeft een simpele en moderne interface en stelt gamers in staat om snel elke knop op hun muis te programmeren.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech G203 LIGHTSYNC gamingmuis is naar verwachting vanaf mei 2020 beschikbaar voor een adviesprijs van €39,99 en zal verkocht worden via onder andere Bol.com, Coolblue, Amazon.nl en MediaMarkt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.