Nieuwe printtoepassingen met Ricoh’s nieuwe afwerkingsopties

| Ricoh | 2 min | 11 november 2019 16:10
Afbeelding: De Ricoh Pro C9200 | Copyright: Ricoh
Ricoh kondigt aan dat het de applicatiemogelijkheden uitbreidt voor toekomstgerichte drukkerijen. Nieuwe aanwinsten in het portfolio van papierinvoer- en papieruitvoeropties, voor haar Pro C9200 en Pro C7200 serie losblad digitale kleurenproductiesystemen voor grote en middelgrote volumes, maken dat mogelijk. Zo voegt het bedrijf acht nieuwe opties voor papierinvoer en papieruitvoer toe. Daarnaast zijn er ook nieuwe EFI printservers beschikbaar. De nieuwe opties zijn vanaf nu verkrijgbaar.

De ruimere keuze aan opties voor papierinvoer en papieruitvoer laat gebruikers van de productiesystemen van de series Pro C9200 en Pro C7200 profiteren van productiviteitswinst. De nieuwe opties bieden onder andere ondersteuning voor gecoat papier, zware media voor omslagen en invoeging van tussenschutvellen.

Nieuwe inbindmogelijkheden, inclusief rugnieten van lange vellen en SquareFold (Alleen compatibel met Pro C7200x modellen) afwerking voor rechte ruggen, stellen gebruikers in staat om gemakkelijker applicaties te leveren waar er een groeiende vraag naar is. Denk bijvoorbeeld aan (vlak)liggende boekjes en handleidingen op A4, door de rug geniete catalogi, handleidingen en rapporten met omslagen van zwaar en gecoat papier, en kwalitatief hoogwaardig afgewerkte, door de rug geniete catalogi en handleidingen met SquareFold afwerking. Voor gebruikers in grote bedrijven betekenen de nieuwe opties dat zij nu meer documenten in eigen huis kunnen produceren in plaats van die uit te moeten besteden.

De nieuwe EFI™ Fiery® servers voor de Ricoh Pro C9200 serie en Ricoh Pro C7200 serie bieden prestatieverbeteringen en nieuwe functies die ontwikkeld zijn om klanten te helpen meer superieure output te produceren en productiever te zijn. De Color Controllers E-86 voor de Pro C9200 serie en E-86A voor de Pro C7200 serie halen het maximale uit het nieuwste Fiery NX Premium hardwareplatform om 50% betere prestaties te leveren in vergelijking met de E-85 en de E-85A.

Voor Pro C7200x vijfkleuren modellen zijn de printservers E-86A en E-46A voorzien van een nieuwe, exclusieve functie voor kleurkalibratie voor het vijfde station. Zo zorgen deze digitale front-ends ervoor dat klanten de beste outputkwaliteit realiseren bij het verzorgen van applicaties met vijfde-kleurmogelijkheden voor een hoge attentiewaarde. Tegelijkertijd helpen ze met verdere automatisering van de drukwerkvoorbereiding om handmatige aanpassingen te voorkomen.

“De concurrentie in de wereld van drukwerkproductie wordt steeds heviger. Om zich te onderscheiden en nieuwe bedrijfskansen te creëren, wapenen toekomstgerichte grafimediabedrijven en centrale repro’s zich om te voldoen aan de groeiende vraag naar drukwerk met een hoge toegevoegde waarde”, vertelt Sander Sondaal, directeur Commercieel en industrieel printen, Ricoh Nederland. “Door het aanbod aan nabewerkingsopties voor onze high-end losblad productiesystemen verder uit te breiden, spelen wij in op die behoeften en ondersteunen wij het streven van onze klanten om hun productiviteit te verhogen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.