CompTIA introduceert online testen voor zijn toonaangevende certificeringsexamens

Testen en inplannen nu beschikbaar

| compTIA | 2 min | 24 april 2020 9:36
Copyright: compTIA
CompTIA, de toonaangevende leverancier van vendor-neutrale vaardigheidscertificeringen, introduceert een ‘anytime, anywhere’ online-testoptie voor zijn certificeringsexamens. Het bedrijf werkt samen met Pearson VUE, wereldwijd leider in computertesten, om zijn examens beschikbaar te maken via OnVUE, de online proctoring-oplossing van Pearson VUE.

De online testen van CompTIA zijn ideaal, omdat ze certificeringskandidaten in staat stellen om:
  • testen overal te maken, of dat nu vanuit huis is of vanaf een andere privélocatie;
  • testen op elk moment te maken, zodat kandidaten examens op basis van hun eigen agenda kunnen inplannen;
  • testen in een goed beschermde omgeving te maken, omdat Pearson VUE met OnVUE voorziet in surveillance op afstand en zo garandeert dat alle kandidaten de test maken onder dezelfde strenge omstandigheden als wanneer ze dat op locatie zouden doen.
De online tests zijn in de plannen voor alle CompTIA-certificeringen, met uitzondering van CompTIA Certified Technical Trainer (CTT+).

Hoe het werkt

De voorbereiding voor een online CompTIA-certificeringsexamen bestaat uit enkele eenvoudige stappen.
  1. Bekijk het testbeleid en de testprocedure, inclusief het CompTIA-testbeleid, de CompTIA-kandidaatovereenkomst en het Pearson OnVUE-testbeleid.
  2. Voer een systeemtest uit met de computer en het netwerk dat je gaat gebruiken voor het examen. Dit is om vertragingen en stress tijdens het examen te voorkomen.
  3. Maak een Pearson VUE-testaccount aan (als je nog geen account hebt).
  4. Plan je examen in en maak het examen op de geplande datum.
De online-testoptie van CompTIA is wereldwijd beschikbaar in het Engels, met uitzondering van China, Cuba, Iran, Japan, Noord-Korea, Slovenië, Sudan, Syrië en Zuid-Korea.

Todd Thibodeaux, president en CEO van CompTIA: “Huidige en aanstaande IT-professionals, studenten, mensen die van loopbaan wisselen en anderen van wie de plannen tijdelijk on hold staan door de COVID-19-pandemie kunnen gewoon doorstuderen. Maar dit geldt in de toekomst ook voor mensen die überhaupt liever op afstand hun examen maken. Zodra zij er klaar voor zijn om examen te doen, staan wij paraat. Kandidaten maken hun examens op een platform dat voorziet in een rijke gebruikerservaring en robuuste security, en dat gewoon vanuit huis. De online-testoptie is een mooie aanvulling op ons wereldwijde certificeringsprogramma. We zijn trots om hierin samen te werken met onze langdurige partner Pearson VUE.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over compTIA

De Computing Technology Industry Association (CompTIA) is de leidende stem van, en pleitbezorger voor het wereldwijde IT-ecosysteem van 5 miljard dollar en de ruim 50 miljoen industrie- en techprofessionals die de technologie ontwerpen en implementeren, die de wereldeconomie aandrijven. Door middel van opleidingen, trainingen, certificeringen, belangenbehartiging, filantropie, marktonderzoek en lidmaatschapsprogramma's is CompTIA de hub voor het optimaliseren van de technologische industrie en haar personeel.
Meer over compTIA

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.