Dell Technologies introduceert breed portfolio met industriële touchscreen-displays voor extreme omgevingen

| Dell Technologies | 3 min | 28 april 2020 17:32
Afbeelding: Faytech 125 flat front hoek met standaard | Copyright: Dell Technologies
  • Dell Technologies voegt faytech-touchscreens toe aan zijn display-portfolio, waardoor klanten meer keuze hebben en het volledige potentieel van hun producten wordt benut op de werkvloer
  • De samenwerking biedt industriële klanten verschillende touchscreens met integratie met bestaande Dell Technologies-platforms voor eenvoudig beheer van workflows op de werkvloer en betrouwbare prestaties, zelfs onder de meest uitdagende fysieke omstandigheden
Dell Technologies voegt faytech-touchscreens toe ter ondersteuning van zijn portfolio van speciale OEM | Embedded & Edge (OE&E)-producten. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor organisaties die werken in uitdagende omgevingen, maar ook voor sales-omgevingen die steeds digitaler worden.

Touch-interfaces zijn cruciale hulpmiddelen in extreme- en sales-omgevingen om het personeel, met behulp van technologie, zo goed mogelijk voor te bereiden op de uitdagingen waarmee deze industrieën worden geconfronteerd.

Industriële automatisering is hier een goed voorbeeld van. Applicaties zijn erg belangrijk en men moet bijna realtime toegang hebben tot gegevens zoals de status van machines en apparatuur, maar machinegegevens zijn vaak verdeeld over verschillende systemen. Met de duurzame touchscreens hebben werknemers op de werkvloer alle informatie die ze nodig hebben op één plek en op het juiste moment, waardoor ze zich kunnen concentreren op het leveren van een beter productierendement en betere workflows.

Met de toevoeging van het brede scala aan industriële displays van faytech kan Dell Technologies klanten schermen aanbieden die op meerdere manieren toegepast kunnen worden; van kleine Point of Sales (POS) en middelgrote Human Machine Interface (HMI)-schermen tot grootformaat displays voor dashboarding en samenwerking.
  • Features van het nieuwe touchscreen-portfolio zijn:
    Verschillende producten die ideaal zijn in situaties waarin het gebruik van een conventioneel toetsenbord niet mogelijk is vanwege extreme omstandigheden, maar waar nog steeds veel rekenkracht nodig is, bijvoorbeeld voor analyse, prestatieoptimalisatie en POS.
  • Aanpassingsmogelijkheden, waaronder branding, mechanische en elektrische aanpassingen.
  • Optische hechting voor alle displays, waarbij het touch panel en de LCD-cel zijn samengevoegd met behulp van lijm van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor wordt de zonlichtreflectie op het display verminderd, beslaat het scherm minder snel en kan stof minder makkelijk binnendringen.
  • Maatwerk integratie met bestaande Dell Technologies SKU's voor interne IT, inclusief de Optiplex Micro Form Factor PC met een optioneel accessoirepakket van op maat gemaakte kabels en poortafdekkingen.

“Organisaties rekenen op ons om toekomstgerichte oplossingen te maken die inspelen op opkomende trends in de sector. Zoals onze samenwerking met faytech laat zien selecteren we partners op basis van hun vermogen om oplossingen te leveren die de uitdagingen van onze klanten aanpakken. Met ondersteuning op maat staan we klaar om merken te helpen en hardware- en softwareoplossingen aan te passen aan elke gebruikssituatie”, aldus Sanjay Tyagi, Vice President OEM | Embedded & Edge Solutions EMEA, Dell Technologies.

“Als één van de leiders op het gebied van optisch gebonden industriële touchscreens, streven we ernaar om voorop te lopen op het gebied van innovatie, iets dat goed aansluit bij Dell Technologies. We zijn trots op onze sterke in-house development teams en toewijding om voortdurend te verbeteren en te innoveren. Samen met Dell Technologies zullen we de producten bieden voor zijn industriële klanten op basis van onze diepgaande kennis en begrip van de branche”, zegt Peter Trosien, CEO van faytech.

Faytech-touchscreens zijn nu beschikbaar in heel EMEA, nieuwe producten worden door het jaar heen geïntroduceerd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.