Rubrik optimaliseert prestaties, beveiliging en compliance met Andes 5.2

Andes 5.2-release helpt klanten met sneller databeheer en betere toegangscontrole

| Rubrik | 2 min | 30 april 2020 11:48
Copyright: Rubrik
Rubrik introduceert de Andes 5.2-release. Deze nieuwe versie levert razendsnelle VMware-prestaties, biedt verbeterde controle voor Oracle DBA’s en optimaliseert beveiliging en compliance binnen Rubrik Cloud Data Management (RCDM). 

Rubrik speelt met deze oplossing voor het beheer en orkestratie van data nog beter in op de wensen van sterk gereguleerde sectoren zoals enterprises en overheden. Andes 5.2 helpt bedrijven namelijk hun herstelcapaciteit te vergroten en versnelt ontwikkelcycli door de mogelijkheid om databases eenvoudig te kopiëren.

“Als gevolg van de toename in tools en de verhoogde kosten en complexiteit van legacy-systemen, worstelen veel IT-afdelingen met het beheer van de constante stroom aan data”, aldus Dan Rogers, President bij Rubrik. “Met Andes 5.2 leveren we een enorme prestatie-impuls aan organisaties die vertrouwen op monster VM’s. DBA’s krijgen bovendien nieuwe tools die hun werk vereenvoudigen, met meer grip op het kopiëren van data wanneer dat nodig is.”

Verbluffend snelle VMware-prestaties

Rubrik Andes 5.2 introduceert multi-node datastreaming voor VMware vSphere om de back-upsnelheid voor grote VM’s tot wel 5x te versnellen. Ook de recoverytijd krijgt een snelheidsboost tot wel 3 keer, waardoor krachtige RTO’s en RPO’s behaald kunnen worden. Daarmee voldoet Andes 5.2 aan de toegenomen VMware-vereisten, en draagt de release bij aan snellere VMware back-up- en herstel dan ooit. De voorspellende zoekfunctie en mogelijkheid om bestanden te herstellen naar elke VM, maken het bovendien mogelijk snel te reageren op herstelverzoeken.

Meer kracht voor Oracle DBA's

Met verbeterde flexibiliteit en controle voor Oracle DBA's, versnelt Andes 5.2 de ontwikkelcycli door razendsnel test/dev-kopieën te creëren. Dankzij roll-forward recovery kunnen Oracle DBA’s automatisch een beschadigde database herstellen naar de meest recente variant van vóór de storing. Rubrik biedt een uitgebreide, moderne enterprise beveiligingsoplossing voor elke Oracle-omgeving, inclusief volledige ondersteuning voor Oracle Database Appliance, Oracle Exadata, Oracle 12cR2, 18c, en 19c, Oracle RAC One Node, Oracle RAC, en Oracle Direct NFS.

Geavanceerde beveiliging en compliance

Andes 5.2 verbetert de toegangscontrole voor de beheerdersinterface, waardoor organisaties rechten kunnen instellen die precies passen bij hun behoeften. Een nieuwe set vastgelegde rollen biedt hen de mogelijkheid eenvoudig toegang te verlenen zonder het risico te lopen dat gearchiveerde data of het back-upbeleid worden vrijgegeven. Andes 5.2 biedt daarbij nieuwe opslagmogelijkheden waardoor organisaties snel kunnen reageren op wettelijke en compliance-eisen. Door het ondersteunen van meerdere replicatiedoelen en het snel identificeren van objecten die niet voldoen aan het voorgeschreven SLA-beleid, breidt Rubrik bovendien zijn herstelvermogen uit.

Een aantal geselecteerde klanten werkt momenteel al met Andes 5.2 bèta. Medio mei wordt de release breed uitgerold.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Rubrik

Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.