Wipro en Nutanix gaan samenwerken om Digital Database Services (DDS) te leveren

Gezamenlijke oplossing om de levering en het beheer van databases te stroomlijnen, waardoor IT-teams tijd krijgen om te innoveren

| Nutanix | 3 min | 30 april 2020 12:50
Copyright: Nutanix
Nutanix, een leider in enterprise cloud computing, en Wipro Limited een leider in IT-, consulting- en business process-diensten, introduceren Wipro's Digital Database Services (DDS), mogelijk gemaakt door Nutanix Era en Nutanix HCI-software. Dit aanbod stelt ondernemingen in staat om databases efficiënt te beheren, waarbij de tijd en inspanningen van IT-teams worden geoptimaliseerd.

Terwijl het datalandschap verschuift, staan ??bedrijven onder constante druk om te innoveren, wat resulteert in druk op de IT-afdelingen. Door verouderde infrastructuren kunnen databases de time-to-value en lineaire schaalbaarheid belemmeren, waardoor snelle opschaling van activiteiten, zoals transactieverwerking, wordt voorkomen, en bedrijven waardevolle transacties of inzichten verliezen die een directe impact hebben op hun inkomsten of besluitvorming. Wipro's Digital Database Services (DDS), gebouwd op Nutanix-oplossingen voor Databases, waaronder Nutanix HCI-software en Nutanix Era, stellen bedrijven en gebruikers in staat om databases just-in-time aan te bieden en te beheren, zonder voorafgaande kennis van hardware, database-software en bijbehorende configuraties. Het resultaat is een snellere release van applicaties, waardoor databasebeheerders zich kunnen concentreren op innoveren.

Het DDS-aanbod van Wipro, mogelijk gemaakt door Nutanix, stelt klanten in staat om hun databaseworkloads te consolideren op een gedeelde infrastructuur om de wildgroei van databases te managen. Het zorgt voor efficiëntie, wendbaarheid, kosteneffectiviteit en schaalbaarheid in de gehele organisatie door het databasebeheer te automatiseren en te vereenvoudigen. Bijkomende voordelen van de gezamenlijke oplossing zijn onder meer:
  • Kostenreductie: vermindering van acquisitie- en operating-kosten van database, consolidatie en effectief gebruik van resources (controleren wildgroei, beter levenscyclusbeheer), beter gebruik van de tijd van databasebeheerders door hen in staat te stellen zich te concentreren op innovaties en optimalisaties.
  • Snelle provisioning: levering van services in minuten in plaats van dagen; bedrijfsonderdelen, databasebeheerders of niet-IT-gebruikers kunnen services gebruiken via een selfserviceportal, waardoor de totale tijd wordt verkort.
  • Innovatieve prijsstelling: het as-a-service-model maakt de kosten voorspelbaar en gemakkelijk te verdelen over bedrijfsonderdelen, waardoor de kwaliteit van de service en klanttevredenheid worden gegarandeerd.
  • Hergebruik: de oplossing kan worden geïntegreerd met andere cloudmanagementplatform- en orkestratie-tools van derden om bestaande investeringen te kunnen hergebruiken.
  • Support: ondersteuning voor meerdere databasetechnologieën en -versies
  • Automatisering: zorgt voor meer efficiëntie en snellere change delivery met betere kwaliteit en voorspelbaarheid
Satish Yadavalli, Vice President, Cloud and Infrastructure Services, Wipro Limited: "Het gezamenlijke aanbod van Wipro met Nutanix brengt wendbaarheid, snelheid en flexibiliteit voor kern- en digitale applicaties die als een dienst worden geleverd. Wipro's Digital Database Services (DDS) powered by Nutanix HCI-platform en Era levert end-to-end services van transitie, modernisering, continuous deployment en geautomatiseerde lifecycle management operations van enterprise-, open source- en NoSql-databases. Integraties worden vereenvoudigd omdat ontwikkelaars en applicatie-eigenaren toegang hebben tot een repository met customized services-API's. Met deze gezamenlijke oplossing hebben we er alle vertrouwen in dat we onze gezamenlijke klanten helpen de database-resources en licentiekosten te optimaliseren.”

Bala Kuchibhotla, Vice President en General Manager, Nutanix Era en Business Critical Apps, Nutanix: “Legacy databasemanagement is van oudsher complex en vereist enorme hoeveelheden resources van databasebeheerders, waardoor tijd wordt weggenomen die ze zouden kunnen besteden aan meer kritische initiatieven. Nu de datavolumes jaar op jaar exponentieel toenemen, worden voorzieningen voor provisioning, bescherming, patching, prestaties en copy databeheer nog saaier en duurder. Onze samenwerking met Wipro helpt bij het ontwikkelen van efficiënte Database-as-a-Service-oplossingen, zodat elke organisatie de kracht van de cloud kan omarmen.”

Wipro DDS powered by Nutanix is nu beschikbaar.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.