Salesforce kondigt Work.com aan om bedrijven en communities veilig te helpen heropenen

| Salesforce | 2 min | 04 mei 2020 11:24
Afbeelding: Work.com screenshot | Copyright: Salesforce
  • Work.com bevat nieuwe oplossingen, variërend van contacttracering en management van noodsituaties tot inzicht in het welzijn van medewerkers en shift management, voor het versnellen van de reactie van private en publieke sectoren op de COVID-19-pandemie
  • Work.com Command Center is een centrale hub voor leiders om een 360-graden-overzicht te krijgen van de mate van gereedheid om terug te keren naar het werk met betrekking tot locaties, werknemers en bezoekers, en datagedreven beslissingen te nemen
  • Work.com maakt gebruik van advies van en oplossingen gebouwd door Salesforce’s betrouwbare ecosysteem van partners, inclusief Accenture, Deloitte, PwC en anderen, om bedrijven en communities te helpen heropenen.
Salesforce kondigt vandaag Work.com aan - nieuwe technologische oplossingen en middelen om leiders van bedrijven en communities over de hele wereld te helpen om veilig te heropenen, werknemers bij te scholen en efficiënt te reageren op de COVID-19-pandemie.

Work.com bevat nieuwe oplossingen om de reactie van private en publieke sectoren op deze pandemie te versnellen, waaronder beoordeling van het welzijn van medewerkers, shift management om mensen in verschillende ploegen te laten werken, contacttracering, management van noodsituaties en van ‘grants’ en vrijwilligers. Daarnaast brengt Work.com de volledige kracht van gezondheidsexperts, bedrijfsleiders en het Salesforce-ecosysteem samen in een informatiecentrum ondersteund door de Business Roundtable en de University of California San Francisco (UCSF) met inzichten van bedrijven, gezondheids- en overheidsleiders evenals analyses, best practices en herstelverhalen van ons betrouwbare partner ecosysteem.

Heropenen in een nieuwe wereld

Om de eerste reactie op COVID-19 te ondersteunen, heeft Salesforce Salesforce Care gelanceerd, een reeks oplossingen, 90 dagen gratis, die zijn ontworpen om bedrijven te helpen te stabiliseren tijdens de beginfase van de crisis. Nu er een verbetering optreedt in de COVID-19-situatie en de economie weer op gang begint te komen, ligt er een meer gecompliceerde herstelfase in het verschiet.

Bedrijven en andere organisaties moeten op de hoogte blijven van en zich houden aan de steeds veranderende lokale en landelijke richtlijnen. Ze hebben nieuwe manieren nodig om de mate van gereedheid van werknemers te plannen, te beheren en te monitoren; faciliteiten voorbereid te hebben en antwoord te hebben op noodsituaties. Ze hebben behoefte aan een sterke samenwerking tussen verschillende afdelingen en aan tools om snel datagestuurde beslissingen te nemen en op grote schaal te communiceren met medewerkers, partners en klanten.

De Work.com-oplossingen stellen organisaties in staat om veilig te heropenen en de logistieke aspecten van de terugkeer naar het werk te managen en tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van werknemers en bezoekers op de eerste plaats te zetten.

De nieuwe Salesforce Work.com-oplossingen zijn:
  • Work.com Command Center
  • Contact Tracing
  • Emergency Response Management
  • Employee Wellness
  • Shift Management
  • myTrailhead for Employees
  • Volunteer & Grants Management

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Salesforce

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en brengt bedrijven dichter bij hun klanten in het digitale tijdperk. Opgericht in 1999, stelt Salesforce bedrijven van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, sociaal, internet van dingen, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain - om een 360 graden beeld van hun klanten te creëren.
Meer over Salesforce

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.