HP Biedt Ultieme Gaming-Ervaringen vanuit Huis met Geavanceerde Platforms, Beeldschermen en Command Center-Updates

Verbeterd OMEN ecosysteem helpt gamers verbonden en te blijven en niet verveeld te raken

| HP | 2 min | 5 mei 2020 10:13
Afbeelding: OMEN 25L & 30L Desktop | Copyright: HP
Met een nieuwe OMEN-look en -feel onthult HP vandaag de OMEN 25L en 30L Desktops, ontworpen voor gaming prestaties, immersie, en gaming uitbreiding. Beide desktops kunnen perfect gecombineerd worden met de nieuwste meeslepende OMEN 27i Gaming Monitor met krachtige specificaties om game-ervaringen te verbeteren.
 
Nu mensen meer tijd thuis doorbrengen, wordt er ook meer gegamed omdat spelers op zoek gaan naar sociale connecties en vermaak. Eind maart 2020 vestigde Steam een record met meer dan 23,5 miljoen actieve gebruikers tegelijkertijd, een toename van meer dan drie miljoen mensen in vergelijking met het recordaantal gebruikers van slechts twee weken eerder. De nieuwste OMEN-apparaten zijn gebouwd met krachtige premium componenten en technologie die tegemoet komen aan de montagebehoeften van alle gamers en nieuwkomers. 

"Het merk OMEN blijft zich ontwikkelen en een ecosysteem van wereldklasse voor hardware- en softwareoplossingen maken, die tegemoetkomt aan de behoeften van alle gamers, vooral in een tijd waarin sociale contacten vanuit huis zo belangrijk zijn", aldus Kevin Frost, vice president and general manager, Consumer Personal Systems, HP Inc. "De nieuwste OMEN Gaming Desktop voegt componenten toe van Cooler Master, WD_Black van Western Digital en uitgebreide opties van HyperX®, wat onze toewijding bewijst om de beste tools te bieden voor vooruitgang in favoriete games".

Ontworpen voor gaming prestaties en uitbreidbaarheid

Gebouwd met verfijnde thermiek en een gereedschapsloos ontwerp voor toegang tot interne onderdelen die voldoen aan microATX-normen, bieden de herontworpen OMEN desktops gamers de keuze uit 25 en 30 liter opties. Hiermee wordt maximale flexibiliteit mogelijk gemaakt als het gaat om gewenste hardware. Met meerdere chassisopties, waaronder een 30L model met een frontplaat van gehard glas en een EMI-gecoat glazen zijpaneel, zorgen de desktops voor een mooie esthetiek en benadrukken de ijverige kabelgeleiding en kleurconsistentie van de behuizing.

Ontworpen voor immersie

OMEN 27i Gaming Monitor wordt geleverd met een Nano IPS panel dat een kleurengamma van DCI-P3 98% oplevert voor diepere tinten en nauwkeurigere kleuren met een 25% breder kleurgamma dan sRGB. Maakt ook kleurdegradatie vanuit ondiepere hoeken grotendeels ongedaan.

Verbeterde spelervaringen

Dezelfde functies met een snelle en opvallende nieuwe interface. OMEN Command Center toont nu het laatste nieuws over evenementen, producten en gebeurtenissen met OMEN Squad, allemaal vanuit één app.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HP
HP Inc. (NYSE: HPQ) creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.
Meer over HP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.