Intuo by Unit4 ondersteunt thuiswerken met gratis betrokkenheidstool voor bedrijven

| Intuo | 2 min | 05 mei 2020 10:23
Gewaardeerd
Copyright: Intuo
Wereldwijd worden medewerkers gestimuleerd om zoveel mogelijk thuis te werken en zo collectief het coronavirus in te dammen. Het zijn onzekere tijden, maar duidelijk is in ieder geval dat onze manier van werken ingrijpend zal veranderen. Ook in een 1,5 metersamenleving, zullen veel bedrijven namelijk kiezen voor een mix van thuis en op kantoor werken. Om bedrijven zowel tijdens als na de lockdown te ondersteunen, mogen zij zes maanden lang gratis gebruik maken van de betrokkenheidssoftware van intuo by Unit4.

“Thuiswerken kan erg eenzaam zijn. Medewerkers lopen het risico zich niet gesteund of gehoord te voelen en vinden het misschien lastig zichzelf thuis te motiveren”, vertelt Tim Clauwaert, CEO van intuo by Unit4. “Deze nieuwe situatie vraagt om een nieuwe manier van werken. Juist nu is het dan ook belangrijk elkaar niet uit het oog te verliezen. Software kan daarbij helpen om het welzijn van medewerkers eenvoudig in kaart te brengen, zodat managers tijdig actie kunnen ondernemen. Uiteindelijk is verbondenheid namelijk essentieel om deze crisis samen te doorstaan.”

Intuo by Unit4 is een talent enablement platform dat een alternatief biedt voor de jaarlijkse functioneringsgesprekken en tevredenheidsonderzoeken. Eén van de elementen van het platform is de betrokkenheidstool, waarmee de betrokkenheid van medewerkers voortdurend wordt gemonitord aan de hand van korte vragenlijsten. Speciaal voor bedrijven die thuiswerken of worstelen met de 1,5 metersamenleving, heeft intuo by Unit4 nu 70 vragen ontwikkeld gericht op werken in crisistijden.

Bedrijven kunnen de minisurveys naar wens wekelijks of dagelijks instellen. Medewerkers krijgen tijdens de survey een selectie van de 70 vragen over telewerken en de nieuwe manier van werken te zien. De resultaten geven bedrijven inzicht in het welzijn van personeel op het gebied van geluk, thuiswerken, werkrelaties, leiderschap, bedrijfscontinuïteit en meer. De tool biedt de mogelijkheid de prestaties van teams te vergelijken en geeft concrete tips om de situatie te verbeteren. Op deze manier krijgen managers een waardevolle tool in handen om de betrokkenheid van hun teamleden te vergroten.

Clauwaert: “Door onze betrokkenheidsmodule gratis beschikbaar te stellen, hopen we een steentje bij te dragen aan het welzijn van alle medewerkers. Juist nu is een beetje extra aandacht voor elkaar enorm belangrijk.”

Wie gebruik wil maken van de gratis betrokkenheidstool, kan meer informatie vinden op https://get.intuo.io/demo/intuo-by-unit4-engage-offer.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Intuo

Intuo by Unit4 is een snelgroeiende aanbieder van talent enablement-oplossingen die in 2019 werd overgenomen door Unit4. Intuo by Unit4 is een platform dat je in staat stelt om een cultuur van groei en ontwikkeling te stimuleren in jouw organisatie. Intuo by Unit4 geeft managers, teams en medewerkers de tools om waardevolle, continue gesprekken te voeren, feedback uit te wisselen, objectieven op te volgen en betrokkenheid te meten.
Meer over Intuo

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.