Sequint Crayon nieuwe premier partner van DHPA, Trusted Cloud Experts

| DHPA | 2 min | 12 november 2019 19:40
De Nederlandse brancheorganisatie voor cloud- en hostingproviders DHPA maakt vandaag bekend dat Software Asset Management (SAM) specialist Sequint Crayon premier partner is geworden. Sequint, sinds mei 2019 onderdeel van de Noorse multinational Crayon, is gespecialiseerd in advies, aanbieding, selectie, afsluiten, leveren en beheren van licentiecontracten. Crayon heeft wereldwijd meer dan 1400 SAM-specialisten in dienst. Mede door de sterke groei van cloudadoptie is licentiemanagement een complexe aangelegenheid geworden, ook voor service providers die bijvoorbeeld SaaS-diensten of IaaS leveren aan hun klanten.

Intensivering partnership

“Sequint Crayon was al lange tijd een gewaardeerd partner van DHPA”, zegt Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “De keuze om een premier partnership aan te gaan ligt in het verlengde van de vraag naar slimme Software Asset Management oplossingen onder service providers. Sequint heeft als specialist een bewezen track record en is met de aanvullende expertise van Crayon in staat advies en praktische ondersteuning te bieden voor IT Assets van alle A-merk (cloud)leveranciers. De intensivering van het partnerschap met Sequint Crayon was dan ook een voor de hand liggende keuze.”
“Sequint is al jarenlang partner van de DHPA en is er van overtuigd dat een sterke en professionele brancheorganisatie van vitaal belang is voor de gezondheid van onze gezamenlijk industrie. We werken al geruime tijd samen met de DHPA en het Premier partnerschap is de logische volgende stap daarin.” aldus Maarten Jong van Sequint.

Essentiële expertise

Naast procurement en licentiemanagement is Sequint Crayon ook actief op het gebied van Software Asset Management. Door toenemende complexiteit van IT-omgevingen ontstaan grotere risico's bij het licenseren, beheren en gebruiken van software. Denk bijvoorbeeld aan financiële en juridische risico’s doordat bijvoorbeeld niet de juiste (hoeveelheid) licenties zijn afgenomen. Met de services van Sequint Crayon krijgen organisaties meer grip op hun Software Asset Management waardoor onnodige kosten en risico's worden voorkomen.
Met de intensivering van het partnership borgt DHPA ook voor de toekomst essentiële expertise in een snel en dynamisch multicloudlandschap.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DHPA
De stichting DHPA vertegenwoordigt met marktleidende deelnemers en A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening. DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.
Meer over DHPA
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.