Celonis stelt Arsenio Otero aan als Chief Operating Officer

| Celonis | 2 min | 06 mei 2020 11:17
Afbeelding: Arsenio Otera, COO Celonis | Copyright: Celonis
Celonis, marktleider in geavanceerde AI-process mining en process excellence software, verwelkomt Arsenio Otero bij de organisatie als Chief Operating Officer (COO). De afgelopen negen jaar was Arsenio Otera actief als COO bij Salesforce International, waar hij een grote impact had op de groeicijfers van het bedrijf. In zijn rol als COO bij Celonis zet Arsenio Otero zich in om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen.

Arsenio heeft inmiddels bijna twintig jaar ervaring in schaalvergroting binnen (internationale) organisaties en hij gaat zich richten op de go-to-market strategie, demand generation en belangrijke groeiprogramma's zoals verkoop en klantsucces. Celonis ontwikkelt zich al sinds de oprichting in 2011 ontzettend snel; alleen al in 2019 is het bedrijf met meer dan 130 procent gegroeid.

Alexander Rinke, mede-CEO bij Celonis, zegt: “We zijn blij dat Arsenio Otero zich bij ons team voegt. Zijn expertise is legendarisch, en zijn uitgebreide ervaring en bewezen leiderschap in het aansturen van groeiprogramma's en schaalvergroting zal de verdere wereldwijde expansie van ons bedrijf ondersteunen. We hebben het voorrecht om een leidinggevende van Arsenio's kaliber aan Celonis te mogen verwelkomen terwijl we ons snelle groeiritme voortzetten".

"Sinds het begin van mijn carrière ben ik geïnteresseerd in het stimuleren van organisatorische uitmuntendheid binnen bedrijven. Ik ben zeer gepassioneerd in het bouwen van data-gedreven bedrijfsmodellen die organisaties in staat stellen om hun volledige potentieel te bereiken. Dat is de reden waarom ik zo enthousiast ben over het toetreden tot het Celonis-team, aangezien zij dezelfde visie delen. Celonis heeft een krachtige technologie gecreëerd die niet alleen bedrijfsprocessen begrijpt, maar ook de mogelijkheid heeft om actie te ondernemen en frictie te verwijderen om ervoor te zorgen dat elk proces het hoogst mogelijke potentieel levert", aldus Arsenio Otero.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Celonis

Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.