commercetools stelt Joanne Veenvliet aan als Sales Director Benelux

| commercetools | 2 min | 06 mei 2020 11:24
Afbeelding: Joanne Veenvliet, Sales Director Benelux commercetools | Copyright: commercetools
Per 1 mei 2020 is Joanne Veenvliet gestart bij commercetools als Sales Director Benelux. Veenvliet is door commercetools aangesteld vanwege haar DXP- en CMS-kennis en om het bedrijf in tijden van snelle groei te versterken. In haar nieuwe functie is Veenvliet verantwoordelijk voor alle directe en indirecte sales in de Benelux en beheert ze de relatie met implementatiepartijen. 

Veenvliet komt van Adobe Experience Cloud, waar zij als Strategic Account Executive verantwoordelijk was voor de Strategic Accounts. In deze rol bouwde en onderhield Veenvliet de relaties met Adobe’s strategische Global CPG en Retail-accounts. Bovendien deed zij uitgebreide ervaring op als Commerce Solutions Sales bij IBM en SDL (Tridion).

Veenvliet: “In mijn rol bij Adobe heb ik mijn passie voor technologie, commerce en retail maximaal kunnen ontwikkelen. En bij commercetools kan ik die ontwikkeling doorzetten, reden genoeg dus om deze nieuwe uitdaging met beide handen aan te pakken. Ik kijk ernaar uit om met het team de business in de Benelux verder uit te bouwen en samen met klanten en partners de traditionele enterprise commercemarkt te transformeren. Deze kans binnen commercetools is uniek. Veel enterprise-organisaties lopen vast binnen hun bestaande monolithische architectuur. Het is een fantastische uitdaging om deze organisaties te kunnen helpen de klap in de traditionele kanalen op te vangen met een sterke digitale footprint.”

Steven Fockema Andreae, Head of Sales Western Europe bij commercetools: “Commercetools is de afgelopen jaren snel gegroeid in de Benelux, zowel met nieuwe kanalen als met nieuwe partners. Daarom zijn we erg blij dat Joanne ons komt versterken. Zij heeft ruime kennis van het e-commercelandschap in de Benelux en heeft eerder samengewerkt met een aantal van onze key-implementatiepartners.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over commercetools

commercetools is hét toonaangevende platform voor next generation B2C- en B2B-commerce. Om de markt te helpen overstappen van beperkende legacy-suites, ontwikkelde commercetools een headless, API-first, multi-tenant SaaS-commerceplatform dat cloud-native is en gebruikmaakt van flexibele microservices. Met behulp van moderne ontwikkelbouwblokken in een cloudplatform aangeboden door commercetools, kunnen klanten op grote schaal voorzien in de beste commerce-ervaringen binnen elk touchpoint.
Meer over commercetools

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.