Microsoft presenteert nieuwe Surface devices

| Microsoft | 3 min | 06 mei 2020 16:36
Copyright: Microsoft
Panos Panay, Chief Product Officer bij Microsoft, heeft zojuist de nieuwste reeks Surface producten gepresenteerd: Surface Go 2 en Surface Book 3. Naast de nieuwe Surface devices, presenteerde Microsoft ook Surface Headphones 2, Surface Earbuds, Surface Dock 2 en de multi-port Microsoft USB-C Travel Hub, die het mogelijk maken om (thuis) de ultieme werkplek te creëren.

Surface Go 2

 • Surface Go 2 heeft nog steeds hetzelfde dunne, lichte ontwerp, maar beschikt nu over een groter PixelSense™ Display van 10,5” en een langere levensduur van de batterij.
 • Het device levert 64% snellere prestaties dan de vorige versie door de nieuwe Intel® achtste generatie Core™ M-opties.
 • Achtergrondgeluiden tijdens bijvoorbeeld online vergaderingen worden verminderd en de helderheid van de stem wordt verbeterd door Studio Mics, een tweeledige microfoonoplossing.
 • De nieuw aangebrachte 5MP-camera aan de voorkant zorgt voor nog scherpere video’s, ook bij weinig licht. Daarnaast beschikt het device over een nieuwe camera-feature om eenvoudig documenten en whiteboards te scannen. Op deze manier kunnen gebruikers bijvoorbeeld aantekeningen van een vergadering snel delen of huiswerk eenvoudig inleveren.
 • De nieuwe Surface Go 2 is vanaf 12 mei verkrijgbaar vanaf €459. De Surface Pen en diverse hoezen en andere accessoires in de nieuwe kleuren platina, zwart, rood en grijsblauw, zijn los verkrijgbaar.

Surface Book 3

 • Surface Book 3 is de meest krachtige Surface laptop ooit, met 50% meer prestatievermogen dan Surface Book 2 en een batterijduur tot wel 17,5 uur.
 • Surface Book 3 – beschikbaar in 13” en 15” – beschikt over een ultra helder, high-DPI PixelSense Display, een soepel en nauwkeurig trackpad, een comfortabel toetsenbord en de presentaties van een Intel® Generation Core™ CPU van de tiende generatie. Ook is er de optie voor een NVIDIA-discrete GPU.
 • Voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar de maximale reken- en IO-capaciteit, is Surface Book 3 nu ook leverbaar met een werkgeheugen van tot 32 GB en de snelste SSD in een Surface device tot nu toe.
 • Surface Book 3 is bovendien erg geschikt voor gamers. De 15”-variant beschikt over een NVDIA GeForce GPU met genoeg vermogen om de meest uitdagende Xbox Game Pass voor PC-titels te spelen. Daarbij hoort een 1080p resolutie, met 60 frames per seconde.
 • Met de NVIDIA Quadro RTX 3000 voorziet Surface Book 3 ook aan de behoefte van commerciële klanten en hoger onderwijsinstellingen.
 • Surface Book 3 is leverbaar vanaf 5 juni en te koop voor een adviesprijs van €1799.

Surface Headphones 2

 • In de samenleving van vandaag de dag zijn koptelefoons erg belangrijk: het is een accessoire waarmee je je kunt afsluiten van de omgeving. Het opzetten van een koptelefoon is voor sommigen het equivalent geworden van het sluiten van een kantoordeur.
 • Surface Headphones 2 biedt uitkomst: de koptelefoon levert tot wel 20 uur helder geluid, heeft een comfortabele, 180 graden flexibele pasvorm en biedt een enorm spectaculaire geluidskwaliteit, inclusief 13 verschillende niveaus van ambient noise control.
 • Gebruikers kunnen de actieve noise cancellation instellen door middel van intuïtieve aanraakbediening, waarmee stemmen geblokkeerd of versterkt worden.
 • Surface Headphones 2 is vanaf 5 juni leverbaar en in eerste instantie exclusief verkrijgbaar bij de Microsoft Store. De adviesprijs is €279,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Microsoft
Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.