BluJay presenteert nieuwste software release

Logistieke dienstverleners profiteren van nieuwe functionaliteit, integratie en UX-verbeteringen die productiviteit en serviceniveau verbeteren

| BluJay | 2 min | 07 mei 2020 10:12
Afbeelding: World connection | Copyright: BluJay
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, presenteert versie 20.1 van zijn transport-, distributie- en compliance softwareapplicaties. De laatste versie van BluJay biedt nieuwe functies, integratiemogelijkheden en compliance om efficiëntie en automatisering voor klanten te verhogen.

Highlights van versie 20.1 zijn:
  • Gestroomlijnd vrachtbeheer en verbeterde klantervaring. BluJay's Transportation Management for Shippers biedt nu een klantportal aan, waarmee klanten van BluJay-verladers orders kunnen aanmaken en zendingen kunnen volgen. De TMS-applicatie beschikt ook over een integratie met Raven Logistics, waardoor verladers een uitgebreide planning, uitvoering en tracking van spoorvracht ontvangen. BluJay's Transportation Management for Forwarders-applicatie biedt gebruikers nu een Supplier Invoice Verification-module om te helpen bij het automatisch matchen en stroomlijnen van het factuurcontroleproces voor transport- en zeevrachtfacturen, waardoor tijd en geld wordt bespaard door het markeren van potentiële overfacturering.
  • Geavanceerde opties om bedrijfsvoering voor logistieke dienstverleners (LSP's) te optimaliseren. Het LSP-platform bevat nieuwe functies in de modules Warehouse Management, Cross Dock en Transportation Management. LSP/3PL-klanten kunnen gebruikmaken van wave management en geavanceerde opslaglogica terwijl ze meer geavanceerde distributiecentra uitbouwen. Bovendien ondersteunt de cross-dock module in de mobiele applicatie een breed scala aan diensten, waaronder het laden, lossen en controleren van units.
  • Verbeteringen voor probleemloze wereldwijde handel. Vanwege nieuwe en veranderende compliance-eisen voor Amerikaanse import, voegt BluJay's Customs Management-US-oplossing diverse mogelijkheden toe gericht op de rapportage van Partner Government Agencies (PGA), tariefwijzigingen en geweigerde partijscreening. BluJay's Customs Management Global-applicatie, een meerlandenplatform voor import- en exportnaleving, introduceert daarnaast veel nieuwe declaratievormen voor Denemarken, Nederland, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk. Er worden ook diverse verbeteringen voor de gebruikerservaring toegevoegd.
  • Vereenvoudigde verzending en verbeteringen in de laatste kilometers. De investeringen voor BluJay's Parcel zijn gericht op compliance, certificering en tariefwijzigingen van de grote verscheidenheid aan vervoerders die worden ondersteund voor de verzending van kleine pakketten. Binnen MobileSTAR, BluJay's mobiele platform voor wagenparkbeheerders en koeriers, wordt een groot aantal nieuwe verbeteringen toegevoegd aan de dispatchingmodule.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BluJay
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.