Paul Cornelisse (57) start als executive partner bij QA Consulting

| QA Consulting | 2 min | 07 mei 2020 11:30
Copyright: QA Consulting
Paul Cornelisse (57) is toegetreden als executive partner bij QA Consulting. Vanuit deze rol zal hij, naast zijn zelfstandige advieswerkzaamheden en functie als bestuurder bij het NCD (Nederlandse verenging voor Commissarissen en Directeuren), QA Consulting ondersteunen bij haar verdere expansie.
 
Voordat Cornelisse bij QA Consulting begon, bekleedde hij verschillende directiefuncties bij o.a. Metri, het Belgische Cegeka en EquaTerra (sinds 2011 onderdeel van KPMG). Vooral deze laatste is opvallend aangezien drie van de vier medepartners binnen QA Consulting: Reinout Dotinga, Maarten van Delden en Jan Willem van den Bos, ook afkomstig zijn van KPMG/EquaTerra.
 
“Mijn geloof in ‘ecocreatie’: samen met de markt en partners slim kennis delen en inzetten, wordt door QA Consulting als dagelijks principe gehanteerd. Dit principe, gecombineerd met de financiële- en sourcing experts bij QA Consulting, spreken mij zeer aan. Het voelt dan ook weer vertrouwd om met dit team te mogen werken”, aldus Cornelisse. 

“We zien dat steeds meer CIO’s en CDO’s hun IT-organisatie omvormen tot een aantal digitale ketens die elk een aspect van de business ondersteunen. Deze kanteling van de IT-organisatie is noodzakelijk om de digitalisering van de business werkelijk door te voeren. Daarbij spelen de nodige strategische, inrichtings- en besturingsvraagstukken”, zegt Reinout Dotinga, Managing Partner bij QA Consulting. ‘Met Paul halen we een ervaren adviseur in huis die inmiddels zelf ook veel ervaring heeft als bestuurder maar ook in het adviseren van bestuurders”.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over QA Consulting
QA Consulting werkt resultaatgericht aan complexe IT-vraagstukken en deelt zijn uitgebreide kennis en ervaring met klanten. Het bedrijf zal hierbij altijd de business context als vertrekpunt nemen. De complexiteit van de vraagstukken kan strategisch-, bestuurlijk-, financieel, technisch of relationeel van aard zijn. Meestal betreft het een combinatie van twee of meer aspecten. Afhankelijk hiervan worden per case de specifieke kennis en uitgebreide ervaring ingezet, met oog voor detail, praktische bruikbaarheid van de oplossingen en klantbehoeften.
Meer over QA Consulting
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.