Verlenging DAAP door SAP stemt gebruikersverenigingen positief

Informatievoorziening rondom licentiemodel hoog op de agenda van de VNSG

| VNSG | 2 min | 07 mei 2020 12:21
Copyright: SAP
SAP, leverancier van bedrijfssoftware, verlengt het Digital Access Adoption Program (DAAP) tot 31 december 2021. Dit heeft SAP in een blog aangekondigd. Met DAAP wordt meer transparantie, voorspelbaarheid en eenvoud gerealiseerd voor SAP-gebruikers in de overgang naar het Digital Access Pricing Model, het licentiemodel met betrekking tot digitaal gebruik. Het programma is ontstaan omdat gebruikers behoefte hadden aan meer duidelijkheid over de impact van het licentiemodel voor digitaal gebruik op hun situatie. De VNSG, Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers, signaleerde deze behoefte samen met andere gebruikersverenigingen.

Jan-Willem van der Meere, bestuursvoorzitter van de VNSG: “In eerste instantie zou DAAP voor een jaar beschikbaar zijn. We hebben echter samen met andere gebruikersverenigingen bij SAP aangedrongen op een verlenging van dit programma. We constateerden dat er weliswaar gebruik werd gemaakt van DAAP, maar dat er ook nog steeds gebruikers waren die meer tijd nodig hadden om te onderzoeken of bij hen sprake is van digitaal gebruik en of zij gebruik willen maken van DAAP. Dat SAP naar ons heeft geluisterd, beschouwen we als bijzonder positief.”

Focus op informatievoorziening

De VNSG spant zich in om de informatievoorziening rondom het nieuwe licentiemodel en DAAP te verbeteren. Dit doet de vereniging door het verstrekken van een schriftelijke toelichting en het organiseren van webinars en bijeenkomsten, onder meer in samenwerking met SAP. Ook komend jaar wordt hieraan onverminderd aandacht besteed.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

VNSGSAP

Over VNSG

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP gebruikers. De vereniging ondersteunt gebruikers bij het verhogen van de toegevoegde waarde van de SAP software binnen hun organisatie. De belangrijkste pijlers hierbij zijn kennisdeling, netwerken, belangenbehartiging en beïnvloeding. Binnen de levendige gebruikerscommunity van de VNSG zijn duizenden SAP-professionals actief die werkzaam zijn bij honderden verschillende bedrijven in Nederland. Binnen de gebruikerscommunity organiseert de VNSG ieder jaar evenementen, waaronder webinars, focusgroepmeetings, workshops, thema events en masterclasses over diverse SAP gerelateerde onderwerpen. VNSG: Verbindt. Versterkt.
Meer over VNSG

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.