Voice of SecOps - 2nd Edition

Insights into current and emerging risks of how the ever-evolving threat landscape is impacting SecOps professionals today

 | Deep Instinct | Rapport | 13 oktober 2021 13:15
Copyright: Deep Instinct
Organisaties doen er twee werkdagen over om op beveiligingsincidenten te reageren. 76% van de Nederlandse respondenten verwacht dat collega’s op kwaadaardige links zullen klikken.
Deep Instinct, de aanbieder van het eerste en enige op deep learning gebaseerde security-framework, publiceert vandaag zijn halfjaarlijkse Voice of SecOps Report. Uit dit rapport blijkt dat organisaties gemiddeld 17,2 uur nodig hebben om op een cyberaanval te reageren, oftewel twee werkdagen. Wereldwijd ligt dit gemiddeld nog hoger, namelijk 20.9 uur. Gezien de vertraging die security-teams vaak oplopen wanneer ze met een beveiligingsincident te maken krijgen, hebben de respondenten weinig vertrouwen in hun vermogen om de constante golf van cyberaanvallen de baas te blijven.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Deep Instinct
Deep Instinct is de eerste en enige cybersecurity-leverancier die integraal gebruikmaakt van deep learning AI. Dit is een speciale techniek voor de verwerking van informatie die op vergelijkbare wijze fungeert als het menselijke brein, dat leert door ervaring en het geleerde vervolgens in vlees en bloed omzet. Het kunstmatige neurale netwerk van Deep Instinct leert op deze manier om cyberbedreigingen in alle soorten en maten te voorkomen. De voorspellende mogelijkheden van het cybersecurity-platform krijgen daarmee een instinctief karakter. Dit maakt het mogelijk om alle bekende en nieuwe vormen van malware, zero-day-aanvallen, ransomware en advanced persistent threats in real time en met ongekende nauwkeurigheid en snelheid te voorspellen en voorkomen. Dat geldt voor alle onderdelen van de IT-omgeving, van het netwerk tot endpoints en mobiele apparaten. Deep Instinct helpt organisaties daarmee aan unieke gelaagde beveiliging.
Meer over Deep Instinct
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.