IoT Security Report 2021

The Connected Enterprise

 | Palo Alto Networks | Rapport | 20 oktober 2021 16:37
Copyright: Palo Alto Networks
Nederlandse IT-besluitvormers zien cybergevaar toenemen in IoT-netwerk. 27% van Nederlandse IT-besluitvormers geeft aan dat IoT-beveiliging volledige revisie nodig heeft.
Nederlandse IT-beveiligingsteams moeten meer doen om te voorkomen dat IoT-apparaten beveiligingsrisico's opleveren. Maar liefst 78% van de Nederlandse IT-beslissers met IoT-apparaten die verbonden zijn aan hun bedrijfsnetwerk, geeft aan dat de huidige IoT-maatregelen de toename van IoT-apparaten niet bijhouden. Hoewel er veel ruimte voor verbetering is, staat de Nederlandse IoT-beveiliging nog altijd beter gepositioneerd dan zijn Europese tegenhangers. 84% van de Nederlandse IT-besluitvormers zegt IoT-apparaten te segmenteren, waardoor Nederland een wereldleider is op dat gebied. Dat blijkt uit een nieuwe studie naar de beveiliging van Internet of Things (IoT)-apparaten, in opdracht van Palo Alto Networks, de wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.